Loading...

O nás

Náš příběh - iMore.czJsme malý, ale šikovný internetový obchod, který je tvořený milovníky chytrých zařízení Apple a obecně všeho co se týče mobilních telefonů, pro které nabízíme kvalitní příslušenství již od roku 2012.

Díky mnoha letům zkušeností můžeme říct, že opravdu rozumíme tomu, co prodáváme a jsme schopni vám v této oblasti dobře poradit. Nabízíme výhradně příslušenství a zařízení, kterému sami důvěřujeme.

Našim cílem je maximální spokojenost zákazníka a jeho příjemný zážitek z nákupu o čemž svědčí i získání certifikátu Ověřeno zákazníky. Služby i kvalitu produktů neustále zlepšujeme a přitom se snažíme nabízet vše za atraktivní ceny, které pro vás mohou být při opakovaných nákupech dokonce ještě lákavější díky slevám a dalším výhodám našeho věrnostního programu. U nás si snadno, rychle i levně pořídíte kvalitní ochranu všech aktuálních zařízení Apple.
 

Jak šel čas


2012
Naše cesta začala už v roce 2012. V té době jsme nabízeli nejen mobilní příslušenství na portálu Aukro.cz. Zažili jsme zde první úspěchy a pády, ale hlavně jsme získali zkušenosti a první spokojené zákazníky. Někteří z vás nás v naší cestě podporují dokonce do současnosti a toho si opravdu vážíme. 

2012 - 2014
Po získání našich prvních zkušeností jsme se rozhodli začít stavět na svém. Náš první větší a úspěšný eshop byl Nokiák.cz, kde jsme nabízeli příslušenství pro telefony a tablety značky Nokia. Projekt skončil spolu s tehdejším pádem značky, ale mohli za to i naše začátečnické chyby. Získané zkušenosti však využíváme i dnes. Když se nám tehdy poprvé dostalo do rukou zařízení od Apple, měli jsme jasno a svůj další projekt věnovali právě mobilním telefonům a příslušenstvím Apple. Toto nadšení nám vydrželo dodnes. Pokud vás zajímá, které zařízení nás tak uchvátilo, byl to iPhone 5s. (•‿•)


2015 - 2017
Tak vznikl ČirýiPhone.cz. Náš první velký, ale zároveň malý projekt, který zná většina našich vracejících se zákazníků. Eshop přinesl tisíce spokojených zákazníků, fanoušků na Facebooku i dalších sociálních sítích. Projekt jsme postavili na všech svých získaných zkušenostech a zásadách, že budeme nabízet jen to, co máme opravdu skladem a jsme schopni dodat do 24h, pečlivém výběru kvalitních produktů, dobrém poměru ceny / kvality a prozákaznickém přístupu. Aby jsme se nemuseli zadlužit, soustředili jsme proto ze začátku jen na čiré kryty Ultra Slim Hybrid, které nabízíme dodnes a ochranu displeje v podobě tvrzených skel a fólií. Spousta z vás si nás i přes toto velmi oblíbila. Tím, jak rostly řady zákazníků, začali přicházet i dotazy, zda bychom nemohli sehnat i to, či tamto. A my jsme prostě nedokázali říct NE!


2017 - ∞
Přejmenovali jsme se na iMore.cz (Proč jsme změnili svůj název?) a začali Vám nabízet širokou nabídku příslušenství nejen pro zařízení s logem nakousnutého jablka. Naše zásady na kterých jsme stavěli přdchůdce stále přetrvávají, jen vám toho chceme nabízet víc - more a být tak místem, kde pro svůj iPhone, iPad, iPod, nabo Mac najdete vše a za výhodné ceny. Nabídku každým dnem rozšiřujeme a snažíme se naslouchat vašim přáním a potřebám. 

V současnosti provozujeme i další úspěšné obchody s mobilním příslušenstvím, jako například SKLO-NA-SAMSUNG.CZ.
Světem mobilních telefonů prostě žijeme!

Proč nakoupit u nás?

Důvodů, proč nakoupit zrovna není zrovna málo...
 

Nabízíme spoustu mobilního příslušenství za atraktivní ceny, kterému sami důvěřujeme...
 
  • Kvalitní obaly, kryty a pouzdra
  • Držáky a podložky
  • Příslušenství pro virtuální realitu
 
  • Spolehlivou ochranu displeje
  • Sluchátka i reproduktory
  • Náhradní díly od baterií po displeje
 
  • Nabíječky, kabely i dokovací stanice
  • Paměťové karty a flashdisky
  • A spousty dalšího...

  

 
Kromě kvalitního zboží se soustředíme také na minimálně stejně kvalitní služby...

Ikonka dopravy
Rychlé dodání zboží
od 69Kč nebo zdarma

Rychlé dodání
Objednávky do 13:00
odesíláme v den objednání

Věrnostní program
Věrnostní program
pro naše zákazníky. Více zde.

 

Jsme také zákazníky ověřený internetový obchod...

Jsme na mnoha místech, kde nám udělují recenze naši opravdoví zákazníci. V roce 2018 jsme získali i zlatý certifikát ověřeno zákazníky na srovnávači zboží Heuréka.cz. Jsme také na Zboží.cz a spoustě dalších prestižních webech.

“Spokojený zákazník je tou nejlepší obchodní strategií ze všech.”
Michael LaBoeuf

 

Hodnocení, recenze eshopu iMore.cz na Heuréka.cz

Hodnocení, recenze eshopu iMore.cz 

Hodnocení, recenze eshopu iMore.cz na Zboží.cz