Loading...

VLC pro iOS a Apple TV přidává podporu prostorového zvuku a spoustu dalších funkcí

22.03.2022 06:46

VLC pro iOS a Apple TV přidává podporu prostorového zvuku a spoustu dalších funkcí. Prostorový zvuk mají k dispozici uživatelé sluchátek AirPods Pro a AirPods Max.

Oblíbená aplikace pro přehrávání médií VLC byla aktualizována na iPhonu, iPadu a Apple TV a přidala podporu prostorového zvuku a mnoho dalších funkcí.

Aktualizace je nyní k dispozici v App Store a přináší spoustu nových funkcí, vylepšení a změn. Na prvním místě seznamu je však podpora prostorového zvuku při používání sluchátek AirPods Pro a AirPods Max. Vedle toho je tu nové rozhraní přehrávače videa a také podpora procházení sdílených souborů NFS a SFTP. Majitele zařízení OLED potěší také nově přidané celočerné téma.

VLC verze 3.3.0, jak se aktualizace jmenuje, obsahuje také "významné zlepšení rychlosti uživatelského rozhraní pro starší zařízení s iOS", což bude hudbou pro uši těch, kteří používají starou výbavu. K tomu VLC podporuje všechna zařízení s iOS 9 a novějším, což je působivé. Apple totiž vydal iOS 9 v září 2015!

Ti, kteří již mají VLC nainstalovaný, si mohou aktualizaci stáhnout z App Store. Všichni ostatní si ji mohou stáhnout z adresy. VLC je ke stažení zdarma s volitelnými nákupy v aplikacích, které slouží jako spropitné jeho tvůrcům. VLC je také open source a je k dispozici na celé řadě zařízení, nejen na těch od společnosti Apple. Ať už přehráváte hudbu nebo video soubory, VLC je skvělý způsob, jak to udělat. Je to rozhodně jedna z nejlepších aplikací pro iPhone svého druhu, které jsou dnes v App Store k dispozici.