Loading...

Novinky v Apple Arcade: Příchod pěti nových her včetně Rabbids: Legends of the Multiverse

07.05.2024 10:22

Nová prostorová hra pro Apple Vision Pro Where Cards Fall vychází 30. května

Novinky v Apple Arcade: Příchod pěti nových her včetně Rabbids: Legends of the Multiverse

Apple Arcade, přední služba předplatného her od společnosti Apple, se rozrůstá o pět nových titulů, včetně očekávané hry Rabbids: Legends of the Multiverse od Ubisoftu. Tento článek podrobně prozkoumá každou z těchto novinek a poskytne užitečné informace o cenách a dostupnosti služby Apple Arcade.

Nové tituly na Apple Arcade

Rabbids: Legends of the Multiverse (Ubisoft)

Rabbids: Legends of the Multiverse od Ubisoftu: Rabbids: Legends of the Multiverse od Ubisoftu Vydejte se na tu nejbláznivější cestu, na které se rozpustilí Rabbids prohánějí napříč multivesmírem. V tomto novém bláznivém dobrodružství musí hráči sebrat svůj důvtip a sestavit ultimátní balíček, který obsahuje eklektickou směs rytířů, ninjů, pirátů, kovbojských Rabbids a dalších. Prozkoumají pět obskurních vesmírů, od nudlových údolí Dračí země až po mocnou horu Rabbidsmore, a na každém kroku se setkají s absurdními Rabbidy. Se svým nejlepším balíčkem a nápaditými kombinacemi mohou hráči také vyzvat ostatní hráče v aréně PvP. Připravte se na smích, taktizování a chaos v tomto bouřlivém putování světem Rabbids.

  • Datum vydání: 6. června 2024
  • Žánr: Dobrodružný karetní boj
  • Popis: Vydejte se na šílenou cestu s Rabbids, kteří procestují celý multivesmír. Hráči budou stavět balíčky s různorodými postavami a objevovat bizarní světy plné nečekaných setkání.

Return to Monkey Island+ (Devolver Digital)

Návrat na Monkey Island+ od Devolver Digital:  Return to Monkey Island+ je nečekaný, napínavý návrat tvůrce série Rona Gilberta, který navazuje na legendární adventury The Secret of Monkey Island a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge. Hra pokračuje v příběhu Guybrushe Threepwooda, jeho zombie pirátské nemesis LeChucka a jeho pravé lásky Elaine Marley. Return to Monkey Island+ si můžete zahrát na iPhonu, iPadu a Macu. Hráči budou řešit hádanky a prozkoumávat ostrovy pomocí chytré evoluce ovládání klasických point-and-click adventur.

  • Datum vydání: 6. června 2024
  • Žánr: Point-and-click dobrodružství
  • Popis: Příběhové pokračování legendárních dobrodružství Guybrushe Threepwooda a jeho boj proti pirátskému nemesis LeChuckovi. Hra nabízí moderní ovládání a záhady vhodné pro všechny typy zařízení.

Tomb of the Mask+ (Playgendary)

Hra Tomb of the Mask+ nabízí mučivý labyrint plný nepředvídatelných zvratů. Hráči hledají dobrodružství, vstupují do hrobky a nacházejí podivnou masku, která jim umožňuje snadno šplhat po stěnách. Vybaveni maskou a podivnými novými schopnostmi budou hráči v této akční plošinovce v retro stylu čelit různým nástrahám, nepřátelům, herním mechanikám a vylepšením.

  • Datum vydání: 6. června 2024
  • Žánr: Akční platformer
  • Popis: Hráči se vydávají do labyrintu plného nástrah, kde objeví masku umožňující lezení po stěnách a další dobrodružství v retro stylu.

Fabulous - Wedding Disaster+ (GameHouse)

Fabulous - Wedding Disaster+ je perfektní únik pro milovníky módy, romantiky, drbů o celebritách a her na správu času. Řekněte "Ano!" šatům v této populární hře s časovým managementem na téma svatby a připravte se na to, že vezmete newyorskou svatební scénu útokem. Hráči vstoupí do světa svatebního plánování a vyzkouší si své schopnosti při navrhování šatů, přičemž budou cestovat do jedinečných svatebních butiků v šesti okouzlujících lokalitách.

  • Datum vydání: 6. června 2024
  • Žánr: Time management
  • Popis: Herní simulace plánování svateb, kde hráči navrhují šaty a organizují svatební obřady ve snaze vytvořit dokonalý den.

Where Cards Fall (Apple Vision Pro)

Where Cards Fall (Kde padají karty) je poutavý příběh o dospívání, ve kterém hráči staví domečky z karet a oživují tak vzpomínky na dobu, kdy se formovaly. Hráči mohou vytvářet cesty skrze více než 50 náročných snových prostorových hádanek, které procvičují představivost a strategické myšlení.

  • Datum vydání: 30. května 2024
  • Žánr: Prostorová puzzle hra
  • Popis: Exkluzivně pro Apple Vision Pro, hra nabízí 3D puzzle s hlubokou imersí a ovládáním založeným na přirozených gestech.

Ceny a dostupnost Apple Arcade

Apple Arcade je nyní k dispozici za měsíční poplatek 6,99 USD nebo 199Kč měsíčně s možností jednoměsíční zkušební doby zdarma. Zákazníci, kteří si koupí nový iPhone, iPad, Mac nebo Apple TV, získají tři měsíce Apple Arcade zdarma. Ceny a informace jsou aktuální ke dni uvedení článku.

Závěr

S příchodem těchto nových her Apple Arcade znovu potvrzuje své místo jako jedna z předních herních platform na trhu. Tato rozšíření nabízejí hráčům širokou škálu herních zážitků - od klasických dobrodružství až po inovativní prostorové puzzle.