Loading...

Kolekce 2024 Pride společnosti Apple vrhá světlo na LGBTQ+ komunity

07.05.2024 10:34

Apple představuje nové hodinky Apple Watch Pride Edition Braided Solo Loop, odpovídající ciferník a dynamické tapety pro iOS a iPadOS, které podporují globální hnutí na ochranu a prosazování rovnosti LGBTQ+ komunit.

Apple vydává novou kolekci Pride 2024, která zdůrazňuje podporu a oslavu LGBTQ+ komunit po celém světě. Nová kolekce zahrnuje speciálně navržený Pride Edition Braided Solo Loop pro Apple Watch, a nové dynamické tapety pro iOS a iPadOS.

Nové produkty Pride kolekce

Pride Edition Braided Solo Loop

  • Dostupnost: K objednání od 22. května 2024
  • Cena: 99 USD pro americký trh
  • Design: Inspirace více Pride vlajkami, vibrací a diverzitou LGBTQ+ komunit. Poutko obsahuje laserem vypálený nápis „PRIDE 2024“ a barvy jako černá, hnědá, růžová, světle modrá a bílá, které symbolizují různé skupiny v rámci LGBTQ+ komunit.
  • Kompatibilita: S Apple Watch SE a modely Apple Watch Series 4 a novějšími.

Nová edice Pride Edition Braided Solo Loop evokuje sílu a krásu komunity LGBTQ+ díky zářivému fluorescenčnímu designu inspirovanému vlajkami hrdosti, zatímco ciferník Pride Radiance lze přizpůsobit spektrem barev.

Pride Radiance Watch Face a Tapety

  • Dostupnost: Brzy v aktualizacích watchOS 10.5, iOS 17.5, a iPadOS 17.5
  • Funkce: Možnost personalizace hodinového ciferníku a tapet s různými barvami, které reagují v reálném čase na pohyb zápěstí nebo při odemykání zařízení.

Podpora LGBTQ+ komunit

Apple je hrdý na to, že může podpořit globální hnutí za práva a rovnost LGBTQ+ osob. Výtěžek z prodeje Pride kolekce bude podporovat organizace jako ILGA World, Human Rights Campaign, a další. Tento závazek reflektuje trvalou podporu Apple pro LGBTQ+ práva a jeho snahu o dosažení širší sociální změny.

Ceny a dostupnost

Pride Edition Braided Solo Loop bude dostupný v Apple Store a na apple.com od 22. května v USA a Kanadě, a od 23. května v dalších regionech. Cena poutka je stanovena na 99 USD pro americký trh.

Závěr

Apple i nadále ukazuje svůj závazek k podpoře LGBTQ+ komunit prostřednictvím inovativních produktů, které slaví diverzitu a inkluzi. Pride kolekce 2024 je jasným vyjádřením této podpory, a nabízí zákazníkům možnost vyjádřit svou solidaritu s LGBTQ+ hnutím.