Loading...

Výhody registrace zákaznického účtu

Registrací zákaznického účtu na webových stránkách internetového obchodu iMore.cz získáte hned několik výhod, od pohodlného sledování objednávek až po přesně pro Vás upravenou personalizovanou nabídku zboží.

Komfortnější a rychlejší nákup

Nebaví Vás neustále vyplňovat fakturační a dodací údaje při každém nákupu? Přihlášeným uživatelům se tato data automaticky vyplní a nákup se tak stane komfortnějším a rychlejším na všech zařízeních. Fakturační i dodací adresu si můžete ve svém účtu pro budoucí objednávky kdykoliv změnit.

Přehled o stavu objednávek

Ve svém účtu můžete pohodlně sledovat, v jakém stavu se objednávka zrovna nachází. Od okamžiku jejího přijetí až po úspěšné vyřízení a odeslání objednávky k Vám. O každé změně jste samozřejmě také automaticky informovaní e-mailovou zprávou.

Faktury kdykoliv k dispozici

Registrovaní zákazníci si nemusí dělat starosti s fyzickou archivací dokumentů svých nákupů, protože je kdykoliv najdou ve svém zákaznickém účtu, kde si ji mohou kdykoliv znovu stáhnout a vytisknout.

Akce pouze pro registrované

Pro naše registrované zákazníky pravidelně připravujeme speciální slevové akce, které nabízíme pouze jim, jako poděkování za jejich přízeň.

Nové funkce již brzy

Funcke zákaznického účtu neustále rozšiřujeme. Brzy se můžete těšit třeba na hlídání termínů pro vrácení zboží nebo záruční lhůty a řadu dalšího.