Loading...

Apple novinky: AirPods, MacBook Pro, HomePod mini

20.10.2021 06:58

Apple v rámci své promo akce dne 18.10. 2021 představil další zásadní novinky ve své nabídce. Nechybí nové AirPods nebo nejvýkonnější MacBook v historii, kterým se vrátil ke svým kořenům a začal opět upředňostňovat použitelnost před designem.

Apple Event — 18. Říjen

Podívejte se na speciální akci Apple Event a dozvíte se o novém Macbooku Pro, zbrusu nových sluchátkách AirPods, HomePodu mini a dalších novinkách.

Nový MacBook Pro | Supernabitý notebook pro profesionály

Nový MacBook Pro je bestie. Tento počítač, který je pro profesionály nabitý jednotkou M1 Pro nebo M1 Max, nabízí mimořádný výkon, který posouvá hranice kreativity. A díky ohromujícímu displeji Liquid Retina XDR, který je tím nejlepším, co kdy bylo v notebooku k dispozici, se nekladou žádné meze tomu, co a kde můžete tvořit. Zcela nový MacBook Pro. Dvě velikosti, dva čipy. Pusťte se do toho.

Zcela nová sluchátka AirPods s technologií Spatial Audio

Zcela nové, přepracované sluchátka AirPods. Nabízejí prostorový zvuk s dynamickým sledováním hlavy, abyste slyšeli zvuk všude kolem. Díky adaptivnímu ekvalizéru vyladí hudbu podle vašich uší. Mají delší výdrž baterie. A jsou odolná proti potu a vodě. Je to kouzelné, přepracované. 

HomePod mini, teď v barvách

HomePod mini nyní ve třech nových výrazných barvách - oranžové, žluté a modré. Poskytuje zvuk, který zaplní celou místnost. Je to inteligentní asistent. A pomáhá ovládat vaši chytrou domácnost. To vše při zachování soukromí a bezpečnosti. Takovou barvu jste ještě neslyšeli. Nové barvy budou k dispozici v listopadu. 

Tečka na závěr. Start Up píseň složená ze 45 let zvuků společnosti Apple

Umělec a producent A. G. Cook vytváří skladbu od základu pouze za použití ikonických zvuků produktů Apple za posledních 45 let.