Loading...

V prodejnách Apple Store si nyní můžeš aktualizovat firmware sluchátek AirPods 2. generace

16.03.2022 07:41

V prodejnách Apple Store si nyní můžeš aktualizovat firmware sluchátek AirPods 2. generace. Podporovány jsou AirPods 2. generace a AirPods Pro, nikoli však AirPods Max nebo novější AirPods třetí generace.

V prodejnách Apple Store lze nyní poprvé aktualizovat firmware AirPods druhé generace. AirPods se tak připojují k AirPods Pro, které jsou kompatibilní s diagnostickým nástrojem Apple AirPods Firmware Updater.

Nový trik nástroje byl sdílen s týmy Apple Store prostřednictvím interní poznámky, kterou viděl MacRumors, a zatímco AirPods druhé generace a AirPods Pro jsou nyní podporovány, neexistuje žádná známka podpory pro AirPods třetí generace nebo dražší AirPods Max.

Nástroj je navržen tak, aby prodejny Apple Store mohly v případě potřeby ručně aktualizovat sluchátka AirPods.

Nástroj umožňuje technikům s přístupem k sadě Apple Service Toolkit 2 nainstalovat nejnovější firmware do AirPodů zákazníka v určitých situacích, například pokud se nepodařilo aktualizovat levý nebo pravý AirPod zákazníka nebo pokud zákazník používá doprovodné zařízení bez systému iOS.

Majitelé sluchátek AirPods si nemohou vynutit ruční aktualizaci svých sluchátek AirPods a pokud se něco pokazí, je třeba navštívit Apple Store. To je něco, co je pro sluchátka a náušníky Apple skutečnou nevýhodou, i když nástroje jako AirPods Firmware Updater alespoň znamenají, že obchody a technici mají potřebné vybavení, aby mohli pomoci.