Loading...

iPod touch končí a bude k dispozici jen do vyčerpání zásob

12.05.2022 06:30

iPod touch končí a bude k dispozici jen do vyčerpání zásob. Hudba však bude žít dál.

iPod touch končí a bude k dispozici jen do vyčerpání zásob. Hudba však bude žít dál.

Od svého uvedení na trh před více než 20 lety si iPod podmanil uživatele po celém světě, kteří si oblíbili možnost brát si hudbu s sebou na cesty. Dnes je možnost vzít si svou hudební knihovnu s sebou do světa integrována do celé produktové řady Apple - od iPhonu a Apple Watch až po iPad a Mac - spolu s přístupem k více než 90 milionům skladeb a více než 30 000 playlistů dostupných prostřednictvím služby Apple Music.

"Hudba byla ve společnosti Apple vždy součástí našeho jádra a její zpřístupnění stovkám milionů uživatelů způsobem, jakým to dokázal iPod, ovlivnilo nejen hudební průmysl - nově také definovalo způsob, jakým se hudba objevuje, poslouchá a sdílí," řekl Greg Joswiak, senior viceprezident společnosti Apple pro celosvětový marketing. "Duch iPodu dnes žije dál. Integrovali jsme neuvěřitelný hudební zážitek do všech našich produktů, od iPhonu přes Apple Watch až po HomePod mini, a do Macu, iPadu i Apple TV. A Apple Music přináší špičkovou kvalitu zvuku s podporou prostorového zvuku - neexistuje lepší způsob, jak si hudbu užívat, objevovat a prožívat."

Mezi neuvěřitelnými možnostmi, jak si užívat hudbu na různých zařízeních, včetně široké škály modelů od nového iPhonu SE po nejnovější iPhone 13 Pro Max, je iPhone nejlepším zařízením pro streamování Apple Music nebo ukládání celé hudební knihovny na cestách. Dokonalým společníkem jsou Apple Watch a AirPods, které uživatelům umožňují přístup k více než 90 milionům skladeb přímo ze zápěstí, a to už od 249 £ s Apple Watch SE. iPad začíná na pouhých 319 £, je vybaven výkonnějším čipem, větším displejem a nejnovějšími funkcemi iPadOS. A nejlepší způsob, jak si vychutnat hudbu doma, je HomePod mini za pouhých 89 liber.

Zákazníci mohou iPod touch zakoupit na webu apple.com, v prodejnách Apple Store a u autorizovaných prodejců Apple do vyčerpání zásob.

Na základě tiskové zprávy Apple