Loading...

Jak najít ztracená sluchátka AirPods pomocí aplikace Najít

27.05.2022 06:56

Jak najít ztracená sluchátka AirPods pomocí aplikace Najít. Chybí vám AirPod nebo dva? Pomocí aplikace Find My AirPods můžete sluchátka najít.

Sluchátka AirPods jsou malá. To se stane, když odříznete kabel od sluchátek do uší a navíc nemají moc velkou hmotnost, a pokud je nezapomenete uložit do pouzdra, může se vám stát, že budete zběsile hledat jedno nebo dvě sluchátka.

Naštěstí, pokud jste jedno ze sluchátek AirPods náhodou ztratili, iOS 10.3 a aplikace Apple Find My iPhone / Najít vám ho umožní najít, pokud jste v dosahu Bluetooth.

Pro začátek budete potřebovat iOS 10.3 a aplikaci Najít od Apple.

Jak najít ztracená sluchátka AirPods

Poznámka: Tato funkce slouží především k vyhledávání jednotlivých ztracených sluchátek AirPods - samotné pouzdro AirPods nemá reproduktory a samotná sluchátka nevydávají zvuk, dokud se nedostanou do dosahu iPhonu.

  • Otevřete (nebo si stáhněte, pokud ji ještě nemáte) aplikaci Find My iPhone / Najít.
  • Přihlaste se pomocí účtu iCloud.
  • Klepněte na položku pro sluchátka AirPods.
  • Vyberte možnost Akce.
  • Stiskněte tlačítko Přehrát zvuk.
  • Obě sluchátka začnou třikrát cvrlikat - nejprve tiše, pak se jejich hlasitost zvýší. Pokud se snažíte najít jen jedno ze sluchátek, můžete ztlumit levé nebo pravé sluchátko a zaměřit se na hledání druhého sluchátka.

Stále nemůžete najít sluchátka?

Pokud se vaše ztracená sluchátka AirPods vybila, můžete mít smůlu při jejich hledání pomocí aplikace Najít. Přesto je můžete najít postaru - zpětně dohledat, kde jste je měli předtím. 

A pokud jsi vyčerpal všechny ostatní možnosti, vždycky můžeš Applu zaplatit poplatek za ztracená sluchátka AirPods a koupit nová.

Spárování nového sluchátka

Pokud se dostanete do situace, kdy musíte dokoupit jedno sluchátko, bude nutné jejich opětovné spárování mezi sebou. To provedete vložením obou sluchátek do pouzdra, které zavřete a podržíte tlačítko na nabíjecím pouzdru do doby, než se změní signalizace LED diodou. Poté můžete sluchátka znovu spojit s telefonem a používat je tak, jak jste zvyklí.