Loading...

Apple Fitness+ bude na podzim k dispozici všem uživatelům iPhonu ve 21 zemích

08.09.2022 07:21

Od 12. září představí Fitness+ také nové sezóny pořadů Time to Walk a Time to Run, nejnovější sérii Artist Spotlight s hudbou od Mary J. Blige, The Rolling Stones a The Weeknd a nového trenéra jógy.

Od 12. září představí Fitness+ také nové sezóny pořadů Time to Walk a Time to Run, nejnovější sérii Artist Spotlight s hudbou od Mary J. Blige, The Rolling Stones a The Weeknd a nového trenéra jógy.

CUPERTINO, KALIFORNIE Společnost Apple 7.9. 2022 oznámila, že Apple Fitness+, oceňovaná fitness a wellness služba navržená tak, aby byla vstřícná ke všem, bude k dispozici všem uživatelům iPhonu, i když nemají hodinky Apple Watch. Aktualizace bude k dispozici ještě letos na podzim ve všech 21 zemích, kde je služba nabízena. V pondělí 12. září uvede Fitness+ čtvrtou sezónu pořadu Time to Walk s novými hosty, mezi něž patří oceňovaná herečka Regina Hallová, držitelka Latin Grammy Nicky Jam a držitelka ceny Emmy Leslie Jordanová. Druhá sezóna Time to Run bude zahájena průzkumem nových míst, jako je Yellowstonský národní park ve Wyomingu, Mexico City a Queenstown na Novém Zélandu. Ve stejný den Fitness+ spustí také nejnovější sérii Artist

Spotlight s tréninky s hudbou Mary J. Blige, The Rolling Stones a The Weeknd. Kromě toho Fitness+ debutuje svou nejnovější kolekcí Pilates for More Than Your Core a rozšíří svůj tým prvotřídních trenérů o novou trenérku jógy Dice Iida-Klein.

"Od svého spuštění před necelými dvěma lety jsme od uživatelů slyšeli neuvěřitelnou zpětnou vazbu o tom, jakou změnu v jejich životech Fitness+ přináší. Jsme nadšeni, že můžeme tuto oceňovanou službu zpřístupnit ještě většímu počtu lidí tím, že později na podzim zpřístupníme Fitness+ všem uživatelům iPhonu, i když nemají hodinky Apple Watch," řekl Jay Blahnik, viceprezident společnosti Apple pro fitness technologie. "Nemůžeme se dočkat, až bude mít více lidí po celém světě možnost zůstat motivovaní ke svým fitness a wellness cílům a žít zdravěji."

Fitness+ pro všechny uživatele iPhonu

Letos na podzim bude služba Fitness+ vůbec poprvé dostupná všem uživatelům iPhonů, kteří si ji mohou předplatit a využívat v 21 zemích, kde je nabízena, i když nemají hodinky Apple Watch. Uživatelé iPhonů budou mít přístup k celé službě, která obsahuje více než 3 000 cvičení a meditací ve stylu studia, které vede různorodý a inkluzivní tým trenérů. Uživatelé služby Fitness+ uvidí na obrazovce pokyny trenéra a intervalové časování a odhad spálených kalorií se bude používat k zaznamenávání pokroku na jejich prstenu Move. Aplikace Fitness+ bude plně integrována s aplikací Fitness, která přijde se systémem iOS 16 a bude umístěna na prostřední kartě, kde mohou uživatelé zůstat motivováni k uzavření svého prstence Move prostřednictvím ocenění, sdílení aktivit a dalších možností. Uživatelé potřebují k registraci pouze iPhone a poté mohou využívat službu Fitness+ na iPhonu, iPadu a Apple TV.

Uživatelé Fitness+ s hodinkami Apple Watch mohou pokračovat v motivaci na další úrovni díky personalizovaným metrikám v reálném čase, které se zobrazují na iPhonu, iPadu a Apple TV, a také díky možnosti zažít Time to Walk, Time to Run a meditace pouze s hodinkami Apple Watch spárovanými se sluchátky AirPods nebo jinými sluchátky s technologií Bluetooth.

Čas na chůzi a čas na běh

V průběhu podzimu bude Fitness+ představovat nové epizody Time to Walk, inspirativního zvukového zážitku na Apple Watch, který má lidem pomoci častěji chodit pěšky a v němž vystupují nejzajímavější a nejvlivnější lidé na světě, kteří s uživateli Fitness+ sdílejí své příběhy, fotografie a hudbu. V Time to Walk dosud vystoupilo 58 hostů, včetně prince Williama, Malaly Yousafzai, Christophera Meloniho, Draymonda Greena, Camily Cabello, Nicka Jonase a mnoha dalších.
S počátkem čtvrté sezóny seriálu budou každý týden přibývat noví hosté, počínaje:
Regina Hallová, oceňovaná herečka a komička, která v roce 2022 uváděla předávání Oscarů a proslavila se rolí ve filmové sérii komediálních hororů "Scary Movie".
Nicky Jam, držitel ceny Grammy za latinskoamerický reggaeton a latinskoamerický trap, známý díky svému hitu "Fénix". 
Leslie Jordan, legendární filmový, televizní a divadelní herec, který získal cenu Emmy za roli v seriálu "Will & Grace". 
Ade Adepitan, paralympijský medailista, britský televizní moderátor a autor knih pro děti.
Constance Wu, oceňovaná herečka známá díky rolím ve filmech "Fresh Off the Boat" a "Crazy Rich Asians", která byla zařazena na seznam 100 nejvlivnějších lidí světa časopisu TIME.
Meghan Trainor, zpěvačka a skladatelka oceněná cenou Grammy, která se proslavila svým debutovým singlem "All About That Bass", který trhá rekordy.

Kromě toho se do aplikace Time to Run, zvukového běžeckého zážitku, který má uživatelům pomoci dodat inspiraci ke každodennímu běhání, přidají nové epizody s oblíbenými běžeckými trasami na nejznámějších místech světa. Každá epizoda Time to Run je vedena trenérem Fitness+ a skládá se z inspirativních trenérských tipů, motivujících a povzbuzujících hudebních playlistů sestavených trenéry a fotografií pozoruhodných památek na trase pořízených trenérem Fitness+. Běžci všech úrovní si mohou Time to Run užívat kdykoli a kdekoli a udržet si motivaci na své trase od startu až do cíle.
Se začátkem druhé sezóny seriálu budou každý týden přibývat nové lokality, počínaje Yellowstonským národním parkem ve Wyomingu, Mexico City, Anchorage na Aljašce, Monterey v Kalifornii, Seattlem a Queenstownem na Novém Zélandu.

V systému iOS 16 jsou všechny epizody Time to Walk a Time to Run dostupné v aplikaci Fitness na iPhonu s předplatným Fitness+. Uživatelé si mohou epizody vychutnat i s hodinkami Apple Watch spárovanými se sluchátky AirPods nebo jinými sluchátky s technologií Bluetooth. Pro předplatitele, kteří používají invalidní vozík, se epizody Time to Walk a Time to Run stanou Time to Walk nebo Push a Time to Run nebo Push. 

Upozornění na umělce

Od pondělí 12. září doplní Fitness+ oblíbenou sérii Artist Spotlight o nová cvičení s hudbou Mary J. Blige, The Rolling Stones a The Weeknd. Série věnuje celý seznam tréninků jednomu umělci a každé pondělí po dobu čtyř týdnů se objeví nové tréninky s hudbou každého z těchto umělců v různých typech tréninků, včetně posilování, HIIT, tance, cyklistiky, jógy a běhání. Předchozí tréninky Artist Spotlight obsahovaly hudbu BTS, Beatles, Eltona Johna, Katy Perry, Keitha Urbana, Prince, Shakiry a dalších.

Předplatitelé Apple Music a Apple One se mohou inspirovat těmito cvičeními Fitness+ a využívat sérii Fitness+ Spotlight, která obsahuje jedinečný hudební playlist pro každého jednotlivého hudebníka z Artist Spotlight, aby se lidé i mimo tréninky Fitness+ nabíjeli energií.

Sbírky

Ve stejný den představí Fitness+ také svou nejnovější kolekci Pilates for More Than Your Core, která obsahuje 20 a 30minutové cvičení Pilates určené k posílení celého těla pouze s využitím odporové pásky. Uživatelé mohou tyto tréninky provádět samostatně nebo jako doplněk k tréninkům Strength a Core. Mezi další dostupné kolekce v rámci služby patří Trénink rychlého veslování na 2000 metrů, Běh na prvních 5 kilometrů, Dostaňte se do rytmu tancem, Odolnost pro životní vzestupy a pády a další.

Nový trenér jógy

Jóga - jedno z nejoblíbenějších cvičení Fitness+ - může uživatelům pomoci cítit se silní, napjatí a soustředění. Dice Iida-Klein je nejnovějším přírůstkem do týmu trenérů Fitness+ a má 15 let zkušeností s výukou jógy po celém světě, včetně Austrálie, Nizozemska a Thajska. S nadšením pomáhá lidem lépe si uvědomit spojení mysli a těla a jeho výběr hudby uživatele k tomuto spojení vybízí.

Vylepšení Fitness+ ve watchOS 9 a iOS 16

S iOS 16 mají uživatelé Fitness+ ještě více možností, jak zůstat motivovaní k dosažení dalšího cíle. Nyní mohou získávat speciální ocenění za osobní rekordy, série nebo významné milníky, včetně dokončení cvičení nebo meditace Fitness+, jako je "První cvičení Fitness+ Core" nebo "Nejlepší cvičení Fitness+ HIIT".

V systému watchOS 9 se nyní u tréninků Fitness+ zobrazují další pokyny na obrazovce spolu s pokyny trenéra, které uživatelům pomáhají vytěžit z tréninku maximum, včetně intenzity pro HIIT, cyklistiku, veslování a běžecký pás; počtu úderů za minutu (SPM) pro veslování; počtu otáček za minutu (RPM) pro cyklistiku a sklonu pro chodce a běžce na běžeckém pásu.
Předplatitelé Fitness+ bez Apple TV mohou pomocí AirPlay streamovat tréninky nebo meditace na zařízeních třetích stran. V systému watchOS 9 jsou nyní na kompatibilních zařízeních třetích stran k dispozici metriky na obrazovce, které uživatelům pomáhají udržet si motivaci. 

Ceny a dostupnost
Služba Apple Fitness+ je k dispozici jako předplatné za 9,99 USD měsíčně nebo 79,99 USD ročně a lze ji sdílet až s pěti dalšími členy rodiny. 
Služba Fitness+ je součástí tarifu Apple One Premier, který v případě dostupnosti poskytuje zákazníkům také přístup k Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ a iCloud+ s 2TB úložištěm za 29,95 USD (USA) měsíčně a lze jej sdílet až s pěti dalšími členy rodiny.
Služba Fitness+ je k dispozici v Austrálii, Rakousku, Brazílii, Kanadě, Kolumbii, Francii, Německu, Indonésii, Irsku, Itálii, Malajsii, Mexiku, Novém Zélandu, Portugalsku, Rusku, Saúdské Arábii, Španělsku, Švýcarsku, Spojených arabských emirátech, Velké Británii a USA.
Tři měsíce služby Apple Fitness+ jsou zahrnuty pro zákazníky, kteří si zakoupí Apple Watch Series 4 nebo novější, a jeden měsíc služby Fitness+ je zahrnut pro stávající uživatele Apple Watch.
Službu Fitness+ lze za stejnou cenu sdílet až s pěti dalšími členy rodiny, takže ji mohou snadno využívat i uživatelé Apple Watch v jedné domácnosti.
Služba Fitness+ vyžaduje hodinky Apple Watch Series 3 nebo novější s operačním systémem watchOS 7.2 a je k dispozici po spárování s iPhonem 6s nebo novějším s iOS 14.3.
Chcete-li získat nejnovější funkce, používejte Apple Fitness+ s hodinkami Apple Watch Series 4 nebo novějšími s watchOS 9 spárovanými s iPhonem 8 nebo novějším s iOS 16, iPadem s iPadOS 16 nebo Apple TV 4K nebo Apple TV HD s tvOS 16.

Zdroj: