Loading...

Spigen

17.11.2019 21:14

Společnost Spigen je na trhu od 2004, kdy proběhlo první uvedení produktů na trh v Jižní Koreji. Název Spigen nemá společnost od samého počátku, dříve byla totiž známa pod názvem SPG, který se v dnešní době již skoro nepoužívá. Postupem času si značka získala více a více příznivců a její rozšíření proběhlo do celého světa. V současné době se již jedná o velice známou společnost, která vyrábí mobilní příslušenství pro skoro všechny značky, které se na trhu vyskytují.

Logo společnosti / firmy Spigen

Co společnosti vyrábí

  • Ochranné folie a pouzdra - společnost se nejvíce proslavila právě díky výrobě ochranných folií podle značky telefonu, ale také výrobou krytů, které pasují přesně na daný mobilní telefon (ať už se jedná o značku i typ). Pouzdra jsou zcela originální, takže nemusíte být jako součást stáda lidí, kteří mají všichni stejné pouzdro, a pak své telefony nemohou poznat. Společnost se nezaměřuje pouze na obyčejné mobilní kryty. Vybrat si můžete i sportovní nebo kryty na tablety.
  • Příslušenství na iPhone - mezi další největší přednost, kterou značka má je výroba produktů pro značku Apple. Spigen je velice spolehlivá a zároveň ne příliš drahá společnost, takže si můžete příslušenství k vašeho iPhonu zakoupit právě u nich. Konec konců, proč byste měli zbytečně utrácet, když samotný iPhone, který si kupujete, je již dost drahý, dopřejte si alespoň zakoupení příslušenství z přijatelné ceny. Vybrat si můžete veškeré příslušenství, které společnost nabízí akorát přímo pasující k značce Apple. Můžete si však dokoupit i příslušenství v podobě krytu na vaše Apple Watch nebo AirPods.
  • Nabíječky, kabely - oba tyto produkty mají stejné koncovky, takže nemusíte složitě vybírat přímo na značku vašeho telefonu. Postačí vám pouze vybrat daný produkt.
  • Držáky - můžete zakoupit různé držáky, ať už do auta, na kolo nebo třeba do vaší kanceláře, abyste telefon nenechávali jen volně položený na stole, kde vám nedopatřením můžete kdykoli spadnou na zem.

Kde koupit příslušenství značky Spigen

Ideálním místem pro nákup zboží značky Spigen je právě náš eshop iMore.cz. Pokud Vám od této značky na našem eshopu chybí, napište nám a příslušenství vám dokážeme obstarat do 3 dnů a nejlevněji na českém trhu. Za to vděčíme spolupráci s oficiálním distributorem této značky.

Proč zvolit zboží právě od Spigen

  • Kvalita - Rozhodně volte produkty od společnosti Spigen. Všechny jejich výrobky jsou velice kvalitní, takže se můžete s jistotou spolehnout, že nebudete muset za krátký čas nakupovat zboží znovu.
  • Originalita - Společnosti Spigen vyrábí kryty, které jsou všechny originální, nejedná se o žádné kopie jiné značky.
  • Cena - Cena za produkty je velice přijatelná. Pouzdra na veškeré produkty se pohybují přibližně od 300 - 800 Kč za výrobek. Ani ostatní výrobky nejsou drahé.
  • Znalost - Společnost je na trhu již několik let, takže má dostatek zkušeností, a taktéž znalostí. Produkty jsou vyzkoušeny a společnost se za ně plně zaručuje.