Loading...

Byl otevřen nový obchod Apple Jing'an v Šanghaji

25.03.2024 07:29

Nový obchod je jedinečnou nákupní destinací, kde mohou zákazníci objevovat a nakupovat bezkonkurenční řadu produktů a služeb Apple.

Šanghaj, 21. března 2024 - Apple představil svou nejnovější perlu v řetězci maloobchodních prodejen - Apple Jing'an. Tento nový obchod, situovaný v srdci Šanghaje vedle ikonického chrámu Jing'an, slibuje poskytnout zákazníkům nevídaný nakupovací zážitek, díky kterému mohou objevovat a zakoupit nepřekonatelnou řadu produktů a služeb, které Apple nabízí.

Unikátní umístění a design

Apple Jing'an se pyšní jedinečným umístěním, které kombinuje historii a modernitu Šanghaje. Tento nový obchod je navržen tak, aby odrážel estetiku a ducha města, a poskytuje prostor, kde technologie a kreativita se prolínají ve výjimečný zážitek pro návštěvníky.

Oslava kreativity a komunity

Apple Jing'an nejenže slouží jako místo pro nákup nejnovějších produktů Apple, ale také jako centrum pro kreativní výměnu a učení. Obchod hostí speciální šestitýdenní program Today at Apple, nazvaný "Let Diverse Creativity Bloom in Jing’an". Tento program je věnován místní komunitě a jejím kreativcům, představuje novou generaci šanghajských tvůrců a ukazuje, jak využívají průkopnické schopnosti iPhonu ve své tvorbě.

Klíčové místo pro Apple zážitky

S otevřením Apple Jing'an se Šanghaj stává domovem pro jedinečné zážitky, které Apple nabízí. Zákazníci mají nyní možnost prozkoumat celou řadu produktů a služeb v prostředí, které je inspirováno místní kulturou a historií, a zároveň je vybaveno nejmodernějšími technologiemi.

Závěrem

Otevření Apple Jing'an v Šanghaji je významným milníkem pro společnost Apple a její závazek k poskytování nejlepších produktů a služeb svým zákazníkům. Tento nový obchod slibuje, že se stane klíčovým místem pro milovníky Apple v Šanghaji, nabídne prostor pro objevování, učení a inspiraci.

Zdroj: Apple.com