Loading...

Vývojářská konference WWDC24 společnosti Apple proběhne 10. června

27.03.2024 08:42

Celá konference bude dostupná online pro všechny vývojáře a 10. června se koná speciální akce v Apple Parku.

Světová vývojářská konference společnosti Apple (WWDC24) se koná 10. června 2024

Apple představil plány pro svou každoroční Světovou vývojářskou konferenci (WWDC), která se uskuteční online od 10. do 14. června 2024, s vybraným speciálním aktem na Apple Parku právě 10. června. Tato událost, která je zdarma pro všechny vývojáře, přinese nejnovější aktualizace pro iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS a visionOS, a nabídne vývojářům jedinečnou příležitost interagovat s odborníky Apple a získat přehled o nových nástrojích, frameworkách a funkcích.

Susan Prescott, viceprezidentka společnosti Apple pro světové vývojářské vztahy, vyjádřila nadšení z možnosti spojit se s vývojáři z celého světa na tomto výjimečném týdnu technologie a komunity. WWDC je prý primárně o sdílení nových nápadů a poskytování inovativních nástrojů a zdrojů, které vývojářům pomohou vytvořit ještě úžasnější produkty.

Klíčové události WWDC24

WWDC 2024 nabídne vývojářům a studentům možnost objevit nejnovější softwarové a technologické inovace Apple sledováním keynote a celotýdenním programem dostupným přes Apple Developer aplikaci, webové stránky a YouTube. Konference zahrne video sessiony a poskytne příležitosti k interakci s designéry a inženýry Apple, stejně jako k navázání kontaktů s celosvětovou vývojářskou komunitou.

Speciální událost na Apple Parku 10. června umožní vývojářům sledovat keynote naživo, setkat se s členy týmu Apple a účastnit se speciálních aktivit. Místa budou omezená, a detaily, jak se přihlásit, budou zveřejněny na Apple Developer stránce a v aplikaci.

Podpora pro příští generaci vývojářů

Apple je hrdý na podporu příští generace vývojářů prostřednictvím Swift Student Challenge a dalších programů, které mají za cíl povznést budoucí generaci vývojářů, tvůrců a podnikatelů. Výherci tohoto roku budou mít možnost účastnit se osobně na akci v Apple Parku, a padesát významných vítězů za vynikající příspěvky bude pozváno do Cupertina na třídenní zážitek.

O Apple

Apple revolucionizoval osobní technologie s uvedením Macintoshu v roce 1984. Dnes vede Apple svět v inovacích s produkty iPhone, iPad, Mac, AirPods, Apple Watch a Apple Vision Pro. Softwareové platformy společnosti Apple – iOS, iPadOS, macOS, watchOS, visionOS a tvOS – nabízejí bezproblémové zážitky napříč všemi zařízeními Apple a poskytují lidem průlomové služby včetně App Store, Apple Music, Apple Pay, iCloud a Apple TV+. Více než 150 000 zaměstnanců společnosti Apple je zavázáno k výrobě nejlepších produktů na světě a k tomu, aby svět, který zanecháváme, byl lepší, než jsme ho našli.