Loading...

AirPlay nyní dostupný ve vybraných hotelích a resortech IHG

23.04.2024 10:07

Nová éra hotelové zábavy: AirPlay přináší osobní multimediální obsah přímo do pokojů hostů IHG.

Hosté ubytovaní ve vybraných zařízeních z IHG Hotels & Resorts mohou používat AirPlay ke streamování svých oblíbených pořadů a filmů, poslechu osobních seznamů skladeb, prohlížení fotografií z dovolené a dalším.

V nové éře pohodlného cestování přináší Apple ve spolupráci s IHG Hotels & Resorts zcela novou úroveň multimediální zábavy přímo do hotelových pokojů. Od dnešního dne mohou hosté využívat technologii AirPlay v některých zařízeních skupiny IHG, což zahrnuje značky jako Kimpton Hotels & Restaurants, Hotel Indigo, Candlewood Suites a InterContinental Hotels & Resorts. Tato novinka umožňuje hostům bezpečně streamovat oblíbené pořady a filmy prostřednictvím Apple TV+ a dalších populárních streamovacích služeb, poslouchat osobní playlisty na Apple Music, prohlížet si fotky z dovolené, připravovat prezentace, hrát hry na Apple Arcade, nebo se zapojit do cvičení s Apple Fitness+ na velké obrazovce v jejich hotelovém pokoji.

Jednoduché a soukromé sdílení obsahu na velké obrazovce

Nový systém v hotelích IHG je vybaven kompatibilními televizemi LG, ke kterým se hosté mohou automaticky připojit skenováním unikátního QR kódu na obrazovce. Tento kód zajišťuje, že obsah, který hosté sdílejí, je dostupný pouze pro ně a zůstává soukromý a chráněný. K televizi lze navíc spárovat více zařízení, což umožňuje sdílení zábavy mezi přáteli a rodinou cestující společně. Když hosté odcházejí, jejich spojení s televizí se vymaže, čímž se zabraňuje přístupu dalších hostů nebo personálu hotelu k jejich aktivitám.

Rozšíření a dostupnost

AirPlay je zaváděn ve více než 60 hotelových zařízeních IHG v Severní Americe a v následujících měsících se očekává jeho rozšíření na další lokality. Pro zájemce o technologii AirPlay a seznam hotelů, které tuto službu podporují, je k dispozici více informací na webu ihg.com/appleairplay.

Technické požadavky

Pro využití AirPlay v hotelích je nutné mít iPhone Xs nebo novější s operačním systémem iOS 17.3 a vyšším; nebo iPad (6. generace a novější), iPad mini (5. generace a novější), iPad Air (3. generace a novější), 12,9palcový iPad Pro (2. generace a novější), 10,5palcový iPad Pro nebo 11palcový iPad Pro (1. generace a novější) s operačním systémem iPadOS 17.3 a vyšším.

Závěrem

S příchodem AirPlay do hotelů a resortů IHG se otevírá nová kapitola v oblasti hotelové zábavy, která poskytuje hostům větší kontrolu nad tím, jak tráví svůj volný čas během cestování. Tato technologie nejen zvyšuje pohodlí a zabezpečení, ale také umožňuje uživatelům těšit se z domácího komfortu, ať jsou kdekoli na světě.