Loading...

Apple spouští program „Made for Business“ ve vybraných obchodech po celém světě

25.04.2024 10:01

Apple představuje novou sérii pořadů Today at Apple pro majitele malých firem a podnikatele

Apple představuje novou sérii pořadů Today at Apple pro majitele malých firem a podnikatele

Apple dnes oznámil spuštění nového programu „Made for Business“ určeného pro majitele malých podniků a podnikatele, který bude zahájen v květnu ve vybraných Apple Store po celém světě. Tento krok představuje další rozšíření podpory společnosti pro malé podniky, které jsou považovány za základní kámen místních komunit.

Nová řada programů Today at Apple

Na přednáškách, které povedou majitelé malých firem, se dozvíte, jak tyto organizace využívají produkty a zdroje společnosti Apple k budování svých podniků, oslovování zákazníků novými způsoby a posouvání svých organizací vpřed.

Program „Made for Business“ nabídne v rámci série akcí Today at Apple bezplatné příležitosti k učení, jak mohou produkty a služby Apple podporovat růst a úspěch malých podniků. Tyto workshopy povedou samotní majitelé malých podniků, kteří ukážou, jak s pomocí produktů jako iPhone, iPad a Mac — spolu s dalšími zdroji jako Apple Business Connect, Apple Business Essentials a Tap to Pay na iPhonu — rozvíjeli své podnikání, oslovili nové zákazníky a posunuli své organizace vpřed.

Deirdre O'Brien, senior viceprezidentka pro maloobchod společnosti Apple, uvedla: „V Apple si uvědomujeme, že malé podniky jsou základem lokálních komunit, a proto neustále inovujeme, aby jim byla poskytnuta pomoc v každé fázi jejich růstu.“

„Made for Business“ během Národního týdne malých podniků

Sock Club spoléhá na Apple Business Essentials při vzdáleném nasazení a konfiguraci celé flotily zařízení Apple z Texasu do Severní Karolíny.

Program začne během Národního týdne malých podniků v USA, kdy Today at Apple nabídne šest „Made for Business“ sezení během května v městech jako Chicago, Miami, New York, San Francisco a Washington, D.C., s pokračujícím programováním ve vybraných obchodech po celém světě během celého roku.

Případová studie: Mozzeria

Mozzeria, pizzerie ve Washingtonu, D.C., vlastněná neslyšícími, povede v Apple Carnegie Library seminář

Jedním z těchto podniků je pizzerie Mozzeria z Washingtonu, D.C., kterou vlastní neslyšící a která byla založena s posláním poskytovat zákazníkům teplé, nezapomenutelné a vizuálně poutavé zážitky z kultury neslyšících. Theodore Miller, ředitel národních operací Mozzeria, předvede, jak personál restaurace využívá přístupnostní funkce Apple k překonávání bariér a podpoře podnikání.

Podpora pro podniky v obchodech Apple

"Apple Business Essentials nabízí platformu pro rozšiřování firemních operací, která umožňuje rychlý a snadný nástup nových zaměstnanců a nastavení nových zařízení Apple," řekl Max Williamson (na snímku).

V Apple Store jsou k dispozici dedikované obchodní týmy, známé jako Business Pros a Business Experts, které podporují malé podniky na každé etapě jejich růstu. Apple Business Connect, Apple Business Essentials a Tap to Pay na iPhonu jsou klíčové nástroje dostupné majitelům podniků, které umožňují personalizovaná řešení a usnadňují nákup a zasílání.

Další informace

Podrobnější informace o programu "Made for Business" a dalších službách můžete najít na webu společnosti Apple. Apple Business Essentials je dostupné jako předplatné pro podniky v USA a Tap to Pay na iPhonu je nyní dostupné v zemích jako Austrálie, Brazílie, Francie, Nizozemsko, Tchaj-wan, Ukrajina, Velká Británie a USA.

Tímto Apple znovu potvrzuje svou podporu pro malé podniky a ukazuje, jak technologie může usnadnit a urychlit jejich růst a rozvoj v konkurenčním globálním prostředí.