Loading...

Provedli jsme důležitou aktualizaci naší serverové architektury

06.05.2024 10:23

Zvýšení odolnosti serverové architektury iMore.cz pro lepší zážitek z nakupování

Zvýšení odolnosti serverové architektury iMore.cz pro lepší zážitek z nakupování

V moderním světě internetu, kde je dostupnost a rychlost velmi důležitá, jsme na iMore.cz ve spolupráci s naším eshopovým řešením Exitshop učinili významné kroky k zajištění, že váš zážitek z nakupování bude rychlejší, spolehlivější a bezpečnější než kdy dříve.

Co jsme změnili?

V posledních měsících jsme pracovali na zlepšení naší serverové infrastruktury s cílem dosáhnout vyšší úrovně odolnosti proti výpadkům. Toto je známé jako strategie „High Availability“ (vysoká dostupnost), což znamená, že naše systémy jsou navrženy tak, aby byly odolné proti jednotlivým bodům selhání.

Jaké výhody to přináší?

  1. Lepší dostupnost: Váš eshop iMore.cz bude nyní dosahovat ještě vyšší dostupnosti díky redundanci našich serverů a zálohovaných systémů. To znamená, že pokud dojde k problému na jednom serveru, jiný server okamžitě převezme jeho úlohy, čímž se minimalizují možné přerušení služby.

  2. Rychlejší načítání: Díky vylepšené technologii a optimalizaci našich serverů bude načítání stránek rychlejší, což vám umožní pohodlnější a efektivnější nakupování.

  3. Zvýšená bezpečnost: Implementací nejnovějších bezpečnostních opatření a pravidelným aktualizacím naší infrastruktury zajistíme, že vaše data jsou v bezpečí před vnějšími hrozbami.

Co to znamená pro vás?

Pro vás, naše zákazníky, tyto změny znamenají méně čekání a více nakupování. Bez ohledu na to, kde se nacházíte, budete moci přistupovat k našemu eshopu rychle a bez obav z možných výpadků. Naše závazky k neustálému zlepšování zákaznického servisu a technologické infrastruktury jsou klíčem k poskytování vynikajících služeb, které očekáváte.

Děkujeme vám za vaši důvěru a těšíme se na vaše další návštěvy na iMore.cz.