Loading...

Apple novinky: iPhone 13 a 13 Pro, Apple Watch 7, iPad mini

15.09.2021 07:21

Apple novinky: iPhone 13, 13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max, Apple Watch 7, iPad mini a další

Apple světu na konferenci ze dne 14.9. 2021 představil spoustu očekávaných novinek v podobě produktů i softwarových funkcí. Níže se můžete podívat na jejich přehled.

Představení Apple iPhone 13 a 13 mini

Každodenní hrdina, skutečný, falešný film o hrdinovi a jeho věrném iPhonu 13. Sledujte, jak obstojí v každé výzvě, která se jim postaví do cesty. Obsahuje voděodolnost. Keramický štít, který je odolnější než jakékoli sklo smartphonu. Nový filmový režim, který videím přidává malou hloubku ostrosti a automaticky mění zaostření. Superrychlé 5G. Čip A15 Bionic. Ještě delší výdrž baterie. A vylepšený noční režim. 

Odhalení Apple iPhone 13 Pro a 13 Pro Max

Největší vylepšení systému fotoaparátu Pro s pokročilým výkonem při slabém osvětlení, makrofotografií, režimem Cinematic a dalšími funkcemi. Displej Super Retina XDR s technologií ProMotion. A15 Bionic, nejrychlejší čip pro chytré telefony na světě. Výjimečná odolnost keramického štítu. Obrovský skok ve výdrži baterie. Tohle je iPhone 13 Pro.

Další generace chytrých hodinek - Apple Watch Series 7

Tohle jsou nové Apple Watch Series 7 s dosud největším a nejvyspělejším displejem. Jsou také odolnější proti prasklinám a prachu - jsou to nejodolnější Apple Watch, jaké kdy byly vyrobeny. Mají až o 33 % rychlejší nabíjení. Pět úplně nových barev. Novou plnohodnotnou klávesnici s funkcí QuickPath. Nové ciferníky hodinek. A převratné inovace v oblasti zdraví. 

Nový Apple iPad mini

Mega výkon. Miniaturní velikost. Zcela nový iPad mini s výkonným čipem A15 Bionic se vejde do dlaně. Má celoplošný design s úžasným 8,3" displejem Liquid Retina. Superrychlé 5G. Nový ultraširokoúhlý přední fotoaparát se středovou scénou. USB-C. iPadOS. A funguje s Apple Pencil (2. generace). K dispozici ve čtyřech nádherných barvách.