Loading...

Aplikace Hodiny: Co všechno umí?

01.03.2022 07:22

Aplikace Hodiny v iOS umí víc než jen ukazovat čas.

Aplikace Hodiny v iOS umí víc než jen ukazovat čas.

Světové hodiny, budík, stopky a časovač: aplikace Hodiny od Applu pro iPhone a iPad ti umožní sledovat, kolik je hodin nebo kolik času uplynulo, ať už jsi kdekoli nebo děláš cokoli. Vzbudí vás a dohlédne na to, abyste v troubě nenechali nic tak dlouho, aby se to připálilo. Dále vám umožní sledovat vaše kola nebo výdrž. A nakonec se postará o to, abyste mezi jednotlivými sériemi odpočívali přesně tak dlouho, jak je potřeba.

Jak ale všechny tyto věci zvládnete? Nebojte se, vše, co potřebujete vědět o aplikaci Hodiny, vám ukážeme právě zde.

Jak používat World Clock na iPhonu a iPadu

Chystáte se zavolat prarodičům do staré vlasti, ale nejste si jisti časem? Romantika na dálku, která právě začíná nebo právě končí? Chystáte se na cestu a chcete mít přehled o čase na místě, kam máte namířeno? Kancelář po celém světě a schůzky, které musíte stihnout? Nebojte se - světové hodiny pro iPhone a iPad v systémech iOS 15 a iPadOS 15 se o vás postarají!

Jak používat budík na iPhonu a iPadu

To není jen aplikace Hodiny na domovské obrazovce vašeho oblíbeného iPhonu nebo nejlepšího iPadu. Je to také budík. Nastavte si ho a ráno vás vzbudí, abyste nezmeškali práci, probudí vás ze spánku, abyste nezmeškali hodinu, nebo vás dostane před televizi právě včas, abyste nezmeškali důležitý zápas nebo pořad. A ano, budík vám také umožní zmáčknout tlačítko Snooze, abyste si ještě o pár minut prodloužili spánek.

Jak používat stopky pro iPhone a iPad

Jak dlouho vám trvá uběhnout 100 yardů (nebo metrů)? Jak dlouho dokážete zadržet dech? Který z vašich kamarádů dokáže sníst jablečný koláč za nejkratší dobu? To všechno jsou zásadní otázky, na které vám může pomoci odpovědět iPhone nebo iPad. Stačí k tomu aplikace Hodiny a její vestavěné stopky!

Jak používat Bedtime (večerku) pro iPhone a iPad

Máte problémy s dodržováním správného spánkového režimu? Funkce Bedtime pro iPhone a iPad vám pomůže zjistit, kdy byste měli jít spát. Kromě toho je funkce The Bedtime na iPhonu řady 13 a dalších modelech navržena tak, aby vám pomohla usnout a zjistit, kdy se máte probudit. Funkce Bedtime vám umožní nastavit požadovaný čas probuzení na začátku dne a poté nastaví připomínku, která vás upozorní, v jakém okamžiku byste měli jít spát.

Jak používat časovač na iPhonu a iPadu

Aplikace Hodiny pro iPhone a iPad nejen ukazuje čas, ale také ho sleduje. Pomocí vestavěného časovače můžete odpočítávat několik minut nebo hodin. Nastavte ho a počkejte, až se spustí.

Jak zkontrolovat čas a nastavit budíky a časovače pomocí Siri

Díky virtuální asistentce Siri od Applu můžeš rychle a snadno nastavovat budíky, spouštět časovače, používat stopky a kontrolovat světové hodiny, a to vše pomocí hovoru s iPhonem nebo iPadem.

Kolik je hodin?

Jak vidíte, aplikace Hodiny v iPhonu a iPadu má mnoho funkcí. Můžete ji používat jako světové hodiny, stopky, časovač a mnoho dalšího. Používejte ji ode dneška... kdykoli si vyberete!