Loading...

Apple Event — 8. Března 2022

03.03.2022 07:32

Apple oficiálně oznámil datum konání letošní prezentace novinek. Na co se můžeme těšit?

Akce společnosti Apple potvrzena na 8. března. Očekávají se nové iPhony, iPady a počítače Mac.

Společnost Apple právě potvrdila, že 8. března uspořádá akci, na které by měla představit nový iPhone SE 2022, iPad Air a případně i nové počítače Mac.

Akce nese název Peek Performance a bude se konat 8. března v 10:00 PST z Apple Parku. Stejně jako všechny nedávné akce společnosti Apple se bude konat na dálku.

Několik zpráv naznačuje, že bude představen nový iPhone SE s podobným designem jako ten současný, který bude vybaven 5G a dalšími možnými vnitřními vylepšeními. Levný iPhone od společnosti Apple je již několik let oblíbený jako nejlepší dostupný levný iPhone a jediná možnost pro lidi, kteří stále chtějí používat Touch ID. Úterní zpráva iMore potvrdila, že zásoby iPhonu SE se snižují na několika prodejních místech a u operátorů v USA, Velké Británii a Kanadě.

Příští iPad Air od Applu bude údajně vybaven také 5G pro nové možnosti připojení a novým procesorem A15. Vzhledem k rozsáhlým modernizacím předchozího modelu se pravděpodobně bude jednat o méně drastickou změnu produktové řady.

Očekává se také, že Apple na této akci představí alespoň jeden nový Mac, nicméně existují rozporuplné zprávy o tom, co by to mohlo být. Podle Marka Gurmana má Apple v přípravě nový MacBook Pro. Zprávy naznačují, že nebude obsahovat žádné designové změny oproti modelu M1 vydanému v roce 2020, ale bude obsahovat velké zvýšení výkonu v podobě nového křemíkového čipu Apple, pravděpodobně procesoru nové generace M2.

Záznam Apple konference z 8. března 2022 on-line

Celý záznam této konference můžete sledovat přímo z našich webových stránek, pomocí piřloženého videa níže.

Sledovat ji můžete on-line v reálném čase, jakmile bude konference zahájena, ale i kdykoliv později jako záznam z ní.