Loading...

App Store: Průvodce aplikací

07.03.2022 06:37

Jak získáváte, darujete, vyměňujete a jinak využíváte aplikace a hry na iPhonu a iPadu? Samozřejmě v App Store!

Apple App Store byl a je revolucí: V každém zařízení Apple najdete jediné místo, kde najdete jakoukoli aplikaci nebo hru. Můžete v něm procházet nebo vyhledávat nové aplikace, stahovat a kupovat nové hry, přidávat je do seznamu přání, sdílet je a posílat přátelům a rodině, uplatňovat dárkové certifikáty a propagační kódy a získávat náhrady, když je potřebujete. A zde je návod, jak ji používat!

Nejčastější dotazy k App Storu: Vše, co potřebujete vědět

App Store se s každou novou verzí iOS/iPadOS neustále vyvíjí. Jeho nejnovější design v souladu s iOS 15 zahrnuje kartu Dnes, která shrnuje nejlepší dostupný obsah, a dále karty Hry a Aplikace. K dispozici je také karta pro Apple Arcade. O celkovém stavu obchodu App Store toho víte hodně.

Jak stahovat aplikace a hry z App Store

Pořízení nejlepšího iPhonu nebo iPadu je jen začátek. Tisíce vývojářů mají miliony aplikací a her, které mohou změnit zařízení, které držíte v rukou. Každá nová aplikace se může stát vaším stálým přítelem na Facebooku, vstupní branou do Snapchatu, nástrojem pro výuku nových jazyků, způsobem, jak si oprášit znalosti matematiky nebo přírodních věd, vstupenkou do autoservisů, osobním skenerem, způsobem, jak upravovat dokumenty na cestách, a samozřejmě skvělou přenosnou herní konzolí. Stačí jen začít!

Nejlepší způsob, jak začít, je použít funkci vyhledávání v obchodě App Store. Odtud můžete úspěšně stahovat požadované aplikace a hry.

Jakmile jsou aplikace a hry k dispozici, zvolte aktualizaci. Můžete také nechat systém, aby to provedl automaticky. Je také možné automaticky stahovat aplikace a hry na více zařízeních.

Máte problémy? Nezapomeňte podle potřeby vymazat mezipaměť obchodu App Store.

Nyní, když víte, jak stahovat a aktualizovat aplikace v App Store, nezapomeňte si prohlédnout nejlepší aplikace pro iPhone a nejlepší aplikace pro iPad, abyste získali co nejvíce funkcí svých zařízení!

Jak sdílet a ukládat aplikace v App Storu

V App Storu si sice můžete do iPhonu 13, iPadu mini nebo jiného zařízení Apple snadno stáhnout libovolnou aplikaci, ale můžete je také sdílet.

Nezapomeňte se podívat na mnoho recenzí v App Store a také na související obsah. Obsah z App Store můžete také snadno sdílet.

Jak darovat a uplatnit aplikace v App Store

App Store je postaven na iTunes a stejně jako iTunes jej můžete používat jak k posílání a přijímání dárkových karet, tak k darování a vykupování aplikací a her.

Dárkové karty můžete rychle uplatnit a také zobrazit aktuální zůstatek.

Chcete se odvděčit? Pošlete dárkové karty přátelům a rodině.

Jak získat peníze zpět za nákupy v App Storu

Pokud se vyskytne problém s aplikacemi nebo hrami zakoupenými v App Storu, můžete požádat o vrácení peněz přímo společnost Apple. K žádosti budete muset mít pádný důvod - není určena k bezplatnému vyzkoušení nebo krátkodobému používání. Pokud si však něco omylem koupíte, je to způsob, jak můžete získat své peníze zpět.