Loading...

Měníme název! Nyní jsme iMore.cz

20.02.2018 20:50

Vážení návštěvníci našeho eshopu,
dnes, 20.2. 2018 oficiálně přecházíme na náš nový název. Z ČirýiPhone.cz je nyní iMore.cz. Uděláme maximum pro naprostou plynulost přechodu na nový název, abychom jakkoliv nenarušili Váš zážitek z nakupování v našem internetovém obchodě.

Proč jsme změnili název

Hlavní důvod, který nás přivedl ke změně názvu je, že jsme svou kvalitou služeb i nabízeného sortimentu za roky našeho působení získali spousty spokojených zákazníků, kteří se tak na nás opakovaně obraceli. S tím bylo spojené postupné přizpůsobování nabídky potřebám těchto zákazníků.

Z malého eshopu nabízejícího jen čiré kryty / obaly a základní ochranu displeje pro Apple zařízení se postupně stalo místo, kde jste mohli najít téměř vše, co by jste pro své zařízení s logem nakousnutého jablíčka mohli potřebovat. Starý název nás tak přestal vystihovat.

Co se změní

Měníme název, stránky obchodu, přidáváme nové funkce, ale vše ostatní zůstává vlastně při starém. Stále se na nás můžete plně spolehnout, že budeme dělat maximum pro dosažení vaší plné spokojenosti kdykoliv se na nás obrátíte.

Do budoucna Vám však chceme nabízet more! / mnohem více příslušenství pro iPhone, iPad, iPod, iMac, Macbook a další produkty od Apple. Chystáme také výdejnu s vybranými službami a vlastní značku produktů, pod kterou budeme nabízet kvalitní zboží za atraktivní ceny.

Nový název nám pomůže i v snadnějším se prosazení na dalších trzích. Kromě těchto zásadních milníků se chceme zdokonalovat i v dalších směrech. Brzy bychom Vám měli nabídnout třeba žádané platby kartou, více přepravců na výběr, prodloužení garance odeslání v den objednání do 18:00 a také možnost platit virtuálními měnami.

Zkrátka chceme být jedničkou pro Váš nákup mobilního příslušenství pro Apple a doufáme, že se nám to společně podaří.
Logo internetového obchodu iMore.cz