Loading...

Twitter nyní umožňuje vytvářet vlastní GIFy pomocí fotoaparátu iPhonu

23.03.2022 06:56

Twitter nyní umožňuje vytvářet vlastní GIFy pomocí fotoaparátu iPhonu. Lidé nyní mohou vytvářet a sdílet GIF, aniž by opustili aplikaci Twitter v systému iOS.

Twitter oznámil novou funkci, která usnadňuje vytváření a sdílení vlastních animovaných obrázků, v podstatě GIFů.

Od této chvíle mohou uživatelé Twitteru vytvářet a následně sdílet vlastní GIFy pouze pomocí fotoaparátu připojeného k iPhonu. Tento krok byl oznámen prostřednictvím účtu podpory Twitteru a je stejně jednoduchý jako otevření zobrazení fotoaparátu v aplikaci a výběr možnosti vytvořit GIF.

Twitter pokračuje v úpravách a jemných vylepšeních své aplikace pro systém iOS v situaci, kdy mu konkurují alternativní aplikace třetích stran. Je otázkou, zda je Twitter nejlepší aplikací pro iPhone pro čtení a odesílání příspěvků na sociální síť, ale je skvělé, že se přidávají takové funkce, jako je tato. Výsledný GIF skutečně vypadá, že je také docela kvalitní, takže funkce je ještě užitečnější pro ty, kteří chtějí sdílet něco méně efektního než skutečné video.

Ještě nemáte nainstalovanou aplikaci Twitter? Můžete si ji stáhnout z App Store. Je zdarma a k jejímu používání potřebujete pouze účet na Twitteru.