Loading...

Nová reklama ukazuje, jak rychle můžete získat Apple Card

17.04.2022 07:54

Nová reklama ukazuje, jak rychle můžete získat Apple Card. Už jíte čokoládu ve frontě? Požádejte o kreditní kartu!

Společnost Apple představila novou reklamu, která ukazuje, že její kreditní karta může v nouzi přijít na pomoc.

Společnost zveřejnila novou reklamu na Apple Card s názvem "Chocolate", která zobrazuje někoho, kdo již ve frontě na čokoládu zjistil, že šel do obchodu bez peněženky. Naštěstí mohli pomocí iPhonu požádat o kartu Apple Card, nechat si ji schválit a během několika minut ji použít, aby nemuseli buď ukrást, nebo nechat napůl snědenou tyčinku u pultu.

Na novou reklamu se můžete podívat na YouTube níže:

Získejte jednoduchost Apple v kreditní kartě. Požádejte o ni během několika minut a hned ji používejte. Žádné poplatky, neomezené vrácení denní hotovosti a možnost sdílet ji s kýmkoli, komu říkáte rodina.

Ačkoli většina lidí se snad nedostane do situace, kdy by musela žádat o kreditní kartu, aby si mohla koupit tyčinku, rozhodně to ukazuje pohodlnost přístupu společnosti Apple k procesu žádosti o kreditní kartu. Za normálních okolností by budoucí držitel kreditní karty musel podat žádost online, případně čekat několik dní na schválení a pak také čekat až týden, než mu přijde fyzická karta poštou.

Zatímco některé společnosti vydávající kreditní karty podnikly kroky ke zlepšení tohoto procesu, Apple celý proces integroval do své aplikace Wallet, kterou má každý majitel iPhonu v kapse. Rozhodně se jedná o odlišnost v odvětví, které poměrně pomalu přijímá nové technologie pro zlepšení zákaznické zkušenosti.