Loading...

Až 27W nabíjení iPhonu? Test nabíjení iPhone 13 Pro Max

11.05.2022 07:11

V ChargerLAB otestovali, zda jde iPhone nabíjet rychleji, než deklarovaným výkonem 20W. Zjistili, že špičkový nabíjecí výkon nejnovějšího iPhonu 13 Pro Max dosáhl 27W.

V ChargerLAB otestovali, zda jde iPhone nabíjet rychleji, než deklarovaným výkonem 20W. Zjistili, že špičkový nabíjecí výkon nejnovějšího iPhonu 13 Pro Max dosáhl až 27W. Pro tento model tedy bude dobrou volbou až 30W nabíječka, která zkrátí čas potřebný pro nabíjení telefonu na nejnižší možnou úroveň. Tento model má největší kapacitu baterie ze všech modelů řady iPhone 13. Má tedy také nejdelší dobu nabíjení. Po našem testování jsme zjistili, že 96W nabíječka je nejrychlejší pro plné nabití iPhonu 13 Pro Max. Vzhledem k velkým rozměrům 96W nabíječek, ceně a efektvitě je však 30W ideální volbou pro nabíjení.

"Jakmile jsme dostali nejnovější iPhone 13 Pro Max, provedli jsme na něm spoustu testů nabíjení a neváhejte si vybrat část, která vás zajímá."

Nabíječky pro Apple iPhone v naší nabídce

Kvalitní nabíječky ověřených výrobců nejen pro mobilní telefony, tablety a hodinky od Apple, najdete v kategorii nabíječky pro mobilní zařízení.