Loading...

Uživatelé Apple Cash teď mohou posílat i přijímat platby

17.05.2022 06:36

Nyní máte další možnost, jak získat Apple Cash. Uživatelé Apple Cash teď mohou posílat peníze nebo o ně žádat v aplikaci Peněženka.

Uživatelé Apple Cash mají nyní dva způsoby, jak posílat nebo žádat o peníze na iPhonu (zatím jen v USA).

Společnost Apple včera uvedla na trh iOS 15.5. Kromě nových možností správy úložišť pro Apple Podcasts přidala společnost také několik doplňků pro Apple Cash, svou digitální debetní kartu.

V systému iOS 15.5 přidala společnost Apple na kartu Apple Cash v aplikaci Peněženka v iPhonu tlačítko "Požádat" a "Odeslat". Uživatelé Apple Cash nyní budou moci kromě aplikace Zprávy žádat o peníze a posílat je pomocí své karty Apple Cash také v aplikaci Peněženka. Aplikace iMessage Apple Pay byla také přejmenována na aplikaci Apple Cash, což je krok, který dává smysl, protože celým jejím účelem je posílat a přijímat Apple Cash.

iOS 15.5 také potvrzuje, že Apple Cash nyní funguje v síti Visa. Když použijete kartu Apple Cash k nákupu pomocí Apple Pay, v pravém dolním rohu digitální karty se nyní objeví logo Visa Debit.

Systém iOS 15.5 je už dostupný pro všechny, takže pokud jste toužili po dalším způsobu, jak posílat a přijímat Apple Cash, budete si chtít tuto nejnovější aktualizaci ihned stáhnout.