Loading...

WatchOS 9 bude významnou aktualizací

17.05.2022 06:55

Ti, kdo doufají ve velké změny při příchodu watchOS 9 v tomto roce, mají možná štěstí - zdá se totiž, že máme očekávat "významnou" aktualizaci, i když není jasné, co to vlastně znamená z hlediska nových funkcí nebo případného redesignu.

Zatímco současný watchOS 8 byl pro většinu lidí solidní aktualizací, všechny oči se již upírají na watchOS 9 a na to, co Apple coulda příští měsíc oznámí během své akce WWDC. Je pravděpodobné, že watchOS 9 uvidíme poprvé s tím, že vývojáři si budou moci nainstalovat ranou beta verzi již v den oznámení. Nyní Mark Gurman z agentury Bloomberg - píšící prostřednictvím zpravodaje Power On - tvrdí, že bychom měli očekávat "významnou" aktualizaci.

Co přesně to bude obnášet, není v tuto chvíli jasné, ale předchozí zvěsti již poukazovaly na nové zdravotní a fitness funkce. V plánu by mohla být také aktualizace současného způsobu zpracování oznámení. O tom, co bychom chtěli od watchOS 9 vidět, jsme již psali, a i trocha těchto změn by byla vskutku dobrým výsledkem.

Vedle nového softwaru watchOS 9 má Apple ještě letos představit také nové hodinky Apple Watch Series 8 a údajně i nové odolné nositelné zařízení, i když termíny zatím nejsou známy. Ať už přijde kdykoli, můžeme si být jisti, že nový hardware bude představovat dosud nejlepší Apple Watch.