Loading...

Apple konference WWDC22 začíná 6. června

25.05.2022 07:23

Celosvětová vývojářská konference společnosti Apple začíná 6. června hlavním projevem.

Program konference WWDC22 je nyní k dispozici a představuje celou řadu akcí, které jsou všechny online a zdarma pro více než 30 milionů vývojářů Apple po celém světě.

Společnost Apple včera představila program své každoroční konference Worldwide Developers Conference, včetně hlavní přednášky a konference Platforms State of the Union, a sdělila vývojářům další informace o tom, co se dozvědí a co zažijí. WWDC22 je pro všechny vývojáře zdarma a pomáhá vývojářům a designérům prozkoumat nejnovější technologie, nástroje a frameworky, které přicházejí do iOS, iPadOS, macOS, tvOS a watchOS. Po celý týden se budou moci vývojáři spojit přímo s inženýry a designéry Applu v laboratořích a digitálních salóncích, kde jim poradí, jak vytvářet inovativní a platformově odlišné aplikace a hry.

Apple Keynote

6. června, 10:00 PDT

Konference WWDC22 začíná prvním pohledem na převratné aktualizace, které se na platformách Apple objeví ještě letos. Projev na keynote bude k dispozici na webu apple.com, v aplikaci Apple Developer, v aplikaci Apple TV a na YouTube, přičemž po skončení streamu bude k dispozici přehrávání na vyžádání.

Platformy State of the Union

6. června, 13:00 PDT

Vývojáři se dozvědí, jak mohou své aplikace posunout na vyšší úroveň, a to díky hlubšímu seznámení s novými nástroji, technologiemi a pokroky na platformách Apple. Platforms State of the Union se bude vysílat prostřednictvím aplikace Apple Developer a webu Apple Developer.

Ocenění Apple Design Awards

6. června v 17:00 PDT

Ceny Apple Design Awards každoročně oceňují a oslavují umění, řemeslnou zručnost, kreativitu a technické znalosti, které vývojáři Apple do své práce vkládají. Předávání cen Apple Design Awards se bude vysílat prostřednictvím aplikace Apple Developer a webu Apple Developer.

Přístup k odborníkům

Na konferenci WWDC22, která obsahuje více než 150 podrobných videí ze zasedání, se setkáte s nejnovějšími nástroji a technologiemi, abyste vývojářům umožnili dozvědět se, jak mohou vytvářet aplikace nové generace. Členové programu Apple Developer Program, členové programu Apple Developer Enterprise Program a držitelé ocenění 2022 Swift Student Challenge si mohou vyžádat individuální schůzky v laboratoři s odborníky společnosti Apple, kteří jim poradí, jak implementovat nejnovější technologie, dodržovat osvědčené postupy a navrhovat své aplikace.

Od 7. června budou videa ze sezení denně zveřejňována v aplikaci Apple Developer a na webových stránkách Apple Developer.

Aktivity

Kromě sezení a konzultací v laboratořích budou inženýři a designéři společnosti Apple po celý týden pořádat aktivity v digitálních saloncích, které vývojářům pomohou zapojit se do technických diskusí, získat odpovědi na své otázky a navázat kontakt s komunitou. Vyzkoušejte si kódovací nebo návrhářskou výzvu, zúčastněte se otázek a odpovědí, setkejte se s přednášejícími zasedání a dalšími možnostmi.

Studentská výzva ve Swiftu

Dnešním vyhlášením vítězů soutěže Swift Student Challenge Apple pokračuje v oslavě studentských vývojářů z celého světa. Tato akce dává studentům všech věkových kategorií příležitost ukázat svou lásku ke kódování vytvořením vlastního projektu aplikace Swift Playgrounds.

Vývojářská aplikace

Aplikace Apple Developer App je skvělý způsob, jak prožít konferenci WWDC22 na Macu, iPhonu, iPadu a Apple TV, s každodenními aktualizacemi a upozorněními na nejnovější zprávy, obsah a aktivity. Vývojáři mohou procházet obsah podle témat, registrovat se do digitálních salonků a na individuální konzultace v laboratořích, sledovat videa se svými kolegy pomocí SharePlay, kopírovat kód přímo z videí ze zasedání, číst tematické články a další.

Vývojáři mají také přístup k veškerému obsahu konference WWDC, registraci, novinkám, tematickým článkům a dokumentaci na stránce developer.apple.com.