Loading...

Facebook Messenger přinese Dark Mode a velké změny

09.05.2018 21:26

Používáte ke komunikaci aplikaci Facebook Messenger? Tento článek Vás tedy jistě bude zajímat. Na konferenci F8 se totiž hovořilo o tom, jaké novinky jsou ohledně tohoto komunikačního programu v plánu a na co se mohou uživatelé těšit. Podle dostupných informací je připraven daleko jednodušší a čistší prostředí, které bude při každodenním používání mnohem příjemnější než doposud.

Rozšiřovat aplikaci o nesmyslné doplňky, které nejsou potřeba totiž nebyla správná cesta vzhůru, což nyní Facebook pochopil. Aplikace pak boptná, zabírá spoustu místa, je náročná a odvádí pozornost od svého účelu. Když budete chtít využívat aplikaci k odeslání zprávy přátelům, má se nově jednat o snadný a rychlý zážitek. Takto doslova popisuje nové prostředí Mark Zuckerberg, zakladel Facebooku. Jak si můžete všimnout na fotografii níže, spodní lišta by měla být výrazně upravena, přičemž nabídne pouze trojici záložek, kde si vyberete mezi chatem ve skupině či s jednotlivci, dále bude k dispozici nástroj pro vyhledávání.

Nová verze Facebook MessengerNová verze Facebook Messenger a Dark Mode
 

Určitě vás potěší i to, že Facebook chce do Messengeru integrovat tmavý režim, tedy tzv, Dark Mode, který oceníte zejména pro příjemnější používání v noci a jistě i úspoře baterie. Zatím není jasné, kdy bude finální verze přepracované aplikace Messenger k dispozici pro veřejnost, avšak podle vystupujících na konferenci to bude velmi brzy.

Zdroj: iDownloadBlog.com