Loading...

Apple zve rodiny na tvoření a učení v rámci Apple Campu

16.06.2022 07:13

Apple zve rodiny na tvoření a učení v rámci Apple Campu po celém světě

Bezplatný program se od 20. června každý týden vrací do prodejen Apple Store s úplně novým programem na oslavu planety Země.

Apple Camp - oblíbený bezplatný program pro děti a rodiny - se vrací do obchodů Apple Store po celém světě, kde bude probíhat každý týden od 20. června do 31. srpna. Již 20. ročník Apple Campu se vrací osobně s novým dvouhodinovým formátem pro rodiny, v němž si účastníci mohou vytvořit vlastní digitální komiks o ochraně a oslavě planety. Rodiče a opatrovníci se mohou registrovat již nyní na adrese apple.co/apple-camp.

"Nemůžeme se dočkat, až táborníci a jejich rodiny rozproudí svou fantazii a budou se během Apple Campu učit od členů našeho týmu i od sebe navzájem," řekla Deirdre O'Brienová, senior viceprezidentka společnosti Apple pro maloobchodní prodej a lidi. "Tento speciální program poskytuje v našich prodejnách po celém světě prostor pro spojení a učení již 20 let a jsme nadšeni, že tyto zážitky můžeme opět pořádat."

V letošním roce povedou kreativní profesionálové Apple novou táborovou aktivitu - Art Lab: Komiksové dobrodružství s rodinou. Poté, co si táborníci a jejich rodiny vymyslí příběh o ochraně planety, vyrazí s iPadem ven a budou hledat inspiraci ve svém okolí. Účastníci budou pomocí iPadu Pro a Apple Pencil pořizovat fotografie a přidávat kresby, řečové bubliny a samolepky a navrhovat své vlastní hrdinské příběhy.

Apple Camp je určen pro děti ve věku 8 až 12 let spolu s jejich rodiči nebo opatrovníky. Sezení budou probíhat v prodejnách i venku a účastníci budou mít příležitost učit se od odborníků společnosti Apple i od sebe navzájem. Zvídaví táborníci se mohou tohoto rodinného dobrodružství zúčastnit se zařízeními, která budou na sezeních poskytnuta.

Kromě programu v obchodě je k dispozici nový průvodce táborem ke stažení. Ten obsahuje 20 domácích aktivit pro iPad, které jsou navrženy tak, aby vzdělávaly a inspirovaly kreativitu všech dětí a rodin na celém světě.

Zdroj: Tiskové zprávy Apple Newsroom