Loading...

Apple a Major League Baseball oznamují srpnový program

15.07.2022 06:35

Apple a Major League Baseball oznamují srpnový program dvojzápasů "Friday Night Baseball"

Apple a Major League Baseball oznamují srpnový program dvojzápasů "Friday Night Baseball". Naplánované hry jsou zdarma a dostupné všem s přístupem k internetu, pouze na Apple TV+.

Společnosti Apple a Major League Baseball (MLB) dnes oznámily program "Friday Night Baseball" na srpen 2022. Plánované zápasy budou i nadále k dispozici ke sledování zdarma, a to pouze na Apple TV+. Přidělení zápasů pro vysílání "Friday Night Baseball" bude oznamováno každý týden.

Přímý přenos "Friday Night Baseball" před a po zápase bude i nadále uvádět Lauren Gardnerová spolu s rotující skupinou analytiků a bývalých hráčů MLB, včetně Carlose Peñi, Cliffa Floyda a Yondera Alonsa, a bývalý rozhodčí MLB Brian Gorman bude i nadále nabízet analýzu a výklad pravidel. 

Pouze v aplikaci Apple TV mají fanoušci přístup k zápasům "Friday Night Baseball" a dalšímu obsahu, včetně nových exkluzivních pořadů, jako je "Countdown to First Pitch" pro náhled zápasů týdne a "MLB Daily Recap". 

V aplikaci Apple News mohou fanoušci snadno sledovat své oblíbené týmy a sledovat personalizované zajímavosti z MLB přímo v aplikaci News. Každý pátek si fanoušci mohou vychutnat vybranou skupinu zajímavostí a příběhů z celé ligy a snadno klepnutím sledovat "Friday Night Baseball" přímo v aplikaci Apple TV.

V Apple Music najdou fanoušci exkluzivní playlisty písní pro pálkaře z týmů, které se každý týden objevují v "Friday Night Baseball", a také kolekci klasických písní oslavujících baseball.

Zápasy "Friday Night Baseball" jsou k dispozici všem, kdo mají přístup k internetu, a to na všech zařízeních, kde lze najít Apple TV+, včetně aplikace Apple TV na iPhonu, iPadu, Macu, Apple TV 4K a HD a na tv.apple.com, spolu s chytrými televizory, herními konzolemi a kabelovými set-top boxy. Uživatelé mohou postupovat krok za krokem a získat přístup k "Friday Night Baseball" na různých zařízeních. "Friday Night Baseball" zahrnuje živé přenosy před a po zápasech a je k dispozici na Apple TV+ ve Spojených státech, Kanadě, Austrálii, Brazílii, Japonsku, Mexiku, Portoriku, Jižní Koreji a Velké Británii, a to po omezenou dobu bez nutnosti předplatného.

Srpen 2022 Plán "Friday Night Baseball" na Apple TV+
Pátek 5. srpna
Washington Nationals ve Philadelphii Phillies 
19:00 ET
Cincinnati Reds v Milwaukee Brewers 
20:00 ET 
Pátek 12. srpna 
San Diego Padres - Washington Nationals 
19:00 ET 
Philadelphia Phillies - New York Mets 
19:00 ET 
Pátek 19. srpna 
Toronto Blue Jays - New York Yankees 
19:00 ET 
Texas Rangers - Minnesota Twins 
20:00 ET 
Pátek 26. srpna 
Tampa Bay Rays - Boston Red Sox 
19:00 ET 
Cleveland Guardians - Seattle Mariners 
22:00 ET

Východní časové pásmo (ET) je časové pásmo, které zahrnuje část nebo všechny 23 států ve východní části Spojených států, část východní Kanady, stát Quintana Roo v Mexiku, Panamu, Kolumbii, pevninský Ekvádor, Peru a malou část nejzápadnější Brazílie v Jižní Americe spolu s některými ostrovy v Karibiku a Atlantiku.

Zdroj: Tisková zpráva Apple Newsroom