Loading...

Apple představuje Apple Music Sessions

18.07.2022 06:47

Apple představuje Apple Music Sessions. Exkluzivní živé nahrávky Carrie Underwood a Tenille Townes jsou nyní k dispozici pouze na Apple Music.

Exkluzivní živé nahrávky Carrie Underwood a Tenille Townes jsou nyní k dispozici pouze na Apple Music.

Apple Music dnes v premiéře uvádí Apple Music Sessions, exkluzivní živé nahrávky s tvorbou nejplodnějšími světovými umělci a začínajícími umělci, a to vše v prostorovém zvuku. Apple Music Sessions se nahrávají ve studiích Apple Music po celém světě a dávají umělcům příležitost přetvořit a znovu vytvořit hity z jejich katalogu a kreativní covery oblíbených klasik. Tato jedinečná vystoupení jsou také natáčena, takže výsledkem je speciální, na míru vytvořená živá kolekce složená ze zbrusu nových skladeb Spatial Audio a doprovodných videoklipů z živých vystoupení, které budou exkluzivně k dispozici fanouškům Apple Music po celém světě.

Apple Music Sessions dnes oficiálně zahajuje vydávání nahrávek Carrie Underwood a Tenille Townes, které byly nahrány v nových moderních studiích Apple Music v Nashvillu ve státě Tennessee.

Underwoodová během vystoupení zahrála svůj hit "Ghost Story", ale také odrhovačku "Blown Away" a coververzi písně "Mama, I'm Coming Home" od Ozzyho Osbourna. 

"Být ve studiu se společností Apple Music byl neuvěřitelný zážitek a jsem nadšená, že se mohu se svými fanoušky podělit o tyto jedinečné, odosobněné verze tří písní, které miluji," řekla Underwoodová. "Užili jsme si spoustu legrace, když jsme tyto velké, vizuální písně přetvořili a představili je jiným způsobem." 

"Vždycky jsem byla fanouškem Ozzyho Osbourna a 'Mama, I'm Coming Home' je jedna z mých nejoblíbenějších písní," pokračovala Underwood. "Vždycky mi připadala hodně jako country píseň a už dlouho jsem ji chtěla coverovat. Tohle pro mě byla opravdu zábavná příležitost, že jsem to konečně mohla uskutečnit. Doufám, že jsme Ozzymu udělali radost, a doufám, že se mu to bude líbit."  

“Carrie Underwood: Apple Music Sessions - EP”

Country zpěvačka a skladatelka Tenille Townes předvedla své hity "Same Road Home" a "Somebody's Daughter" a také drsnou, oduševnělou coververzi písně "At Last" od Etty James. 

"Bylo tak skvělé zachytit ducha toho, jaké to je hrát své písně naživo se svou kapelou během vystoupení na Apple Music Sessions," řekla Townes. "Nový prostor působí, jako by se měl stát kotvou pro naši hudební komunitu v Nashvillu, a bylo mi ctí být součástí jeho prolomení."

"Vybrala jsem si píseň 'Same Road Home', protože se mi líbí její poselství o tom, že jsme si všichni jako lidé podobnější, než si často uvědomujeme," pokračovala. "Somebody's Daughter" je jedna z těch písní, které s námi jako s kapelou rostly posledních pár let, a bylo opravdu zábavné předvést její živou verzi. A 'At Last' je píseň, která mi jako autorovi a zpěvákovi nastavuje laťku. Nikdy předtím jsem její verzi nenahrál a moc se mi líbilo, že jsem ji mohl zařadit do svých Apple Music Sessions."

“Tenille Townes: Apple Music Sessions - EP”

Série Apple Music Sessions začíná v Nashvillu, kde se již představila řada skvělých country umělců, včetně Ronnieho Dunna, Ingrid Andress a mnoha dalších, a společnost Apple plánuje v budoucnu rozšířit sérii i na další hudební žánry. 

O Apple Music

Apple miluje hudbu. Apple způsobil revoluci v hudbě díky iPodům a iTunes. Dnes oceňovaná služba Apple Music oslavuje hudebníky, skladatele, producenty a fanoušky katalogem s více než 90 miliony skladeb, odborně sestavenými playlisty a nejlepšími rozhovory s umělci, rozhovory a globálními premiérami s Apple Music Radio. Díky originálnímu obsahu od nejuznávanějších a nejoblíbenějších lidí v hudební branži, automatickému přehrávání, časově synchronizovaným textům, bezztrátovému zvuku a pohlcujícímu zvuku poháněnému technologií Spatial Audio s Dolby Atmos nabízí Apple Music nejlepší poslechový zážitek na světě, který posluchačům pomáhá objevovat novou hudbu a užívat si své oblíbené skladby a zároveň posiluje globální komunitu umělců.

Apple Music je k dispozici ve více než 165 zemích a regionech na iPhonu, iPadu, iPodu touch, Macu, Apple Watch, Apple TV, HomePodu mini, CarPlay a online na music.apple.com, dále v oblíbených chytrých reproduktorech, chytrých televizorech a zařízeních se systémy Android a Windows. Apple Music je bez reklam a nikdy nesdílí údaje o zákaznících s třetími stranami. Další informace najdete na apple.com/apple-music.

Na základě tiskové zprávy z Apple Newsroom