Loading...

GarageBand přináší nové Remix Sessions s Katy Perry a SEVENTEEN

18.08.2022 06:37

GarageBand přináší nové Remix Sessions v aplikaci s Katy Perry a K-popovou superskupinou SEVENTEEN

GarageBand přináší nové Remix Sessions v aplikaci s Katy Perry a K-popovou superskupinou SEVENTEEN. Remix písní "Harleys in Hawaii" od Katy Perry a "Darl+ing" od SEVENTEEN je dostupný v aplikaci na iPhonu a iPadu.

GarageBand pro iOS a iPadOS ode dneška obsahuje dvě zbrusu nové Remix Sessions s Katy Perry a K-popovou superskupinou SEVENTEEN. GarageBand Remix Sessions umožňuje každému vyjádřit své DJské já pomocí skladeb od nejlepších umělců současnosti. Díky inspiraci od samotných umělců v aplikaci a videonávodům krok za krokem od Apple Creative Pro dávají tyto relace začínajícím hudebníkům možnost vtisknout hitům "Harleys in Hawaii" od Katy Perry a "Darl+ing" od SEVENTEEN svůj vlastní styl.
Remix Sessions Katy Perry a SEVENTEEN jsou k dispozici ke stažení zdarma ve zvukové knihovně GarageBand, která obsahuje také širokou škálu bezplatných smyček, zvuků a nástrojů, které poskytují všechny stavební kameny potřebné k míchání a kombinování a k tomu, aby se původní skladby vydaly zcela novým směrem. Pomocí oblíbeného rozhraní Live Loops v aplikaci GarageBand může každý při remixování rychle měnit uspořádání a přidávat nové prvky do skladeb, přičemž vše musí být synchronizováno s tempem a tóninou - není třeba žádných znalostí hudební teorie. Funkce Remix FX umožňuje ještě větší rozmanitost díky filtrům, opakovačům a dalším prvkům pro vytvoření dokonalého dropu. Ať už se jedná o kompletní překlopení z housu do hip-hopu, nebo o mashup více žánrů, uživatelé GarageBandu mohou popustit uzdu své kreativitě. 

Dnes ve společnosti Apple

Bezplatná kreativní a vzdělávací setkání Today at Apple, která se konají v prodejnách Apple Store po celém světě, inspirují zákazníky, aby se s produkty, které mají rádi, dostali ještě dál. Od dnešního dne se koná zcela nová lekce Today at Apple, Music Skills: V pobočkách Apple Store po celém světě se bude osobně nabízet nová lekce: Remix Katy Perry. Na tomto sezení naučí Retail Creative Pros zákazníky remixovat skladbu "Harleys in Hawaii" od Katy Perry pomocí GarageBandu na iPadu a iPhonu. Na předchozích sezeních Today at Apple Remix Sessions se podíleli špičkoví hudební umělci jako Billie Eilish, Khalid, Lady Gaga, Taylor Swift a další. Zákazníci se mohou přihlásit k účasti na sezení v nejbližším Apple Storu na domovské stránce Today at Apple. 

Katy Perry, umělec: "od původního singlu, přes můj akustický jam na nočníku až po zrychlenou verzi s reverbem na TikToku. Existuje tolik příležitostí k remixování této písně a já se nemůžu dočkat, až uslyším všechny evoluce GarageBandu s touto kolaborací s Applem."

Woozi ze skupiny SEVENTEEN, umělec: "Rádi sdílíme zážitek z hudební tvorby s našimi fanoušky. GarageBand používáme už léta, takže je nám ctí spolupracovat se společností Apple na naší Remix Session v GarageBandu. Nyní mohou naši fanoušci vytvářet hudbu stejným způsobem jako my. Doufáme, že se všichni budou bavit remixováním naší písně 'Darl+ing' s vlastním smyslem pro styl, a nemůžeme se dočkat, až se Carats podělí o své finální remixy s námi a zbytkem světa, až budou hotové."

Dostupnost

Zcela nové Remix Sessions jsou dnes k dispozici zdarma ke stažení ze zvukové knihovny v GarageBandu 2.3.12 pro iOS 15 a iPadOS 15 nebo novější. Další informace najdete na webu apple.com/ios/garageband.

Zdroj: