Loading...

Novinky od Apple dorazily prvním zákazníkům

19.09.2022 06:50

iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8 a nové Apple Watch SE jsou na světě

iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8 a nové Apple Watch SE jsou na světě.

V pátek 16. září se v prodejnách Apple po celém světě objevily iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8 a zcela nové Apple Watch SE. Členové týmu Apple oslavili příchod nejnovějších inovativních produktů a byli připraveni podpořit zákazníky výjimečnými službami a individuální asistencí při nakupování.

Díky novému výkonnému systému duálních fotoaparátů pro obrovský skok ve výkonu při slabém osvětlení, nové přední kameře TrueDepth a špičkovým funkcím pro zvýšení odolnosti nabízí iPhone 14 více než kdykoli předtím. iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max jsou vybaveny Dynamickým ostrovem - novým designem, který představuje intuitivní způsob ovládání iPhonu - a také displejem Always-On a vůbec prvním 48MP hlavním fotoaparátem v iPhonu. Všechny modely mají působivou celodenní výdrž baterie a převratné bezpečnostní funkce, jako je detekce nárazu a nouzové volání SOS přes satelit.1 Apple Watch Series 8 navazují na nejlepší zdravotní a bezpečnostní funkce ve své třídě, jako je aplikace EKG a detekce pádu, a zavádějí funkci snímání teploty, retrospektivní odhad ovulace, detekci nárazu a mezinárodní roaming. Přepracované hodinky Apple Watch SE přinášejí základní zážitek z používání hodinek Apple Watch za nejdostupnější cenu.

Zákazníci si mohou všechna zařízení prohlédnout a nakoupit v místních prodejnách Apple Store a také na webu apple.com, v aplikaci Apple Store a u všech autorizovaných prodejců Apple. V prodejnách i online jsou zákazníkům k dispozici specialisté Apple, kteří jim pomohou s mnoha skvělými maloobchodními službami, včetně výběru produktů, které nejlépe vyhovují jejich potřebám, výměny starých zařízení, vyhledání nabídky operátora a zprovoznění nových zařízení.

Zdroj: