Loading...

Apple Watch Ultra a 2. AirPods Pro tento pátek v obchodech

23.09.2022 06:25

Apple Watch Ultra a nová generace AirPods Pro v pátek v obchodech

Od pátku 23. září se v Apple Storu a u autorizovaných prodejců Apple po celém světě objevují nejodolnější a nejvybavenější hodinky Apple Watch a nejmodernější sluchátka AirPods všech dob. Navíc zákazníci, kteří si Apple Watch Ultra a AirPods Pro (2. generace) objednali online, začnou dodávky dostávat v pátek. V prodejnách i online si budou moci návštěvníci vyzkoušet celou řadu nových produktů s pomocí specialistů společnosti Apple, kteří jsou připraveni nabídnout individuální podporu a poradenství.

Apple Watch Ultra

Hodinky Apple Watch Ultra, inspirované těmi nejextrémnějšími aktivitami, přinášejí nový odvážný design a širokou škálu funkcí stvořených pro výdrž, objevování a dobrodružství. Titanové pouzdro o průměru 49 mm a ploché safírové sklíčko na přední straně odhalují dosud největší a nejjasnější displej Apple Watch a přizpůsobitelné akční tlačítko nabízí okamžitý přístup k celé řadě užitečných funkcí. Apple Watch Ultra mají nejlepší výdrž baterie ze všech hodinek Apple Watch, která při běžném používání dosahuje až 36 hodin.1 Nové nastavení nízké spotřeby, ideální pro vícedenní zážitky, navíc dokáže prodloužit výdrž baterie až na 60 hodin.2 Nový ciferník Wayfinder je navržen speciálně pro větší displej Apple Watch Ultra a obsahuje kompas zabudovaný do ciferníku s prostorem až pro osm komplikací. Apple Watch Ultra představují tři nové řemínky - Trail Loop, Alpine Loop a Ocean Band - nabízející jedinečné konstrukční prvky, které zajišťují bezpečné a pohodlné nošení při každém dobrodružství.

Apple Watch Ultra jsou úžasný nástroj pro vytrvalostní sportovce nebo pro ty, kdo chtějí překonávat své limity. Poskytují nejpřesnější GPS ze všech dosavadních hodinek Apple Watch a uživatelům poskytují nejpřesnější údaje o vzdálenosti, tempu a trase při tréninku i závodech. Vůbec poprvé v hodinkách Apple Watch integruje přesné dvoufrekvenční GPS s frekvencí L1 i nejnovější frekvencí L5 a novými polohovacími algoritmy. Apple Watch Ultra mají také dostatečnou výdrž baterie, aby většina uživatelů zvládla triatlon na dlouhé trati.

Díky většímu, jasnějšímu displeji a odolnému designu jsou Apple Watch Ultra dokonalým technickým nástrojem pro dobrodruhy a průzkumníky v různých prostředích, od každodenních až po extrémní. Zcela přepracovaná aplikace Kompas ve watchOS 9 vynáší na povrch podrobnější informace a tři různá zobrazení a nabízí funkce Waypoints a Backtrack.

Apple Watch Ultra jsou také určeny pro vodní sporty, včetně extrémních aktivit, jako je kitesurfing a wakeboarding, spolu s rekreačním potápěním do 40 metrů s novou aplikací Oceanic+.3 Pro podporu podvodních dobrodružství jsou Apple Watch Ultra certifikovány podle WR100 a obsahují také aplikaci Hloubka, která využívá nový hloubkoměr.

AirPods Pro (2. generace)

Sluchátka AirPods Pro (2. generace) poháněná novým čipem H2 odemykají průlomový zvukový výkon, včetně zásadních vylepšení aktivního potlačení šumu a režimu Transparency, a zároveň přinášejí jedinečný způsob, jak si vychutnat ještě více pohlcující prostorový zvuk. Pomocí kamery TrueDepth na iPhonu si uživatelé mohou vytvořit profil Personalized Spatial Audio, který jim poskytne poslech přesně vyladěný na míru.4

Nyní si zákazníci mohou vychutnat dotykové ovládání pro přehrávání médií a nastavení hlasitosti přímo z nožičky, spolu s delší výdrží baterie, zcela novým nabíjecím pouzdrem a další velikostí ušních koncovek pro lepší přizpůsobení. Pro větší flexibilitu na cestách lze nyní AirPods Pro kromě nabíječky MagSafe, nabíjecí podložky s certifikací Qi nebo kabelu Lightning nabíjet i nabíječkou Apple Watch. Nově navržené nabíjecí pouzdro je navíc odolné proti potu a vodě,5 obsahuje poutko na šňůrku6 , takže je vždy po ruce, a díky funkci Precision Finding a vestavěnému reproduktoru je snadněji lokalizovatelné. Zákazníci si dokonce mohou nabíjecí pouzdro přizpůsobit svým individuálním Memoji.

Způsoby nakupování

Specialisté Apple jsou k dispozici pro všechny nákupní potřeby zákazníků v prodejně, online na webu apple.com a v aplikaci Apple Store. Ať už hledají pomoc s výběrem správného produktu, informují se o možnostech měsíčního financování, vyměňují způsobilá zařízení nebo přenášejí a nastavují nové zařízení, zákazníci dostanou nejlepší podporu ve své třídě od vysoce kvalifikovaných členů prodejních týmů Apple po celém světě.

Ceny a dostupnost

Apple Watch Ultra a AirPods Pro (2. generace) budou v obchodech k dostání od pátku 23. září.
Apple Watch Ultra stojí 799 dolarů (v USA) a AirPods Pro (2. generace) 249 dolarů (v USA).
Zákazníci, kteří si zakoupí Apple Watch Ultra, mají v ceně tři měsíce služby Apple Fitness+.
Do pouzder AirPods Pro (2. generace) mohou nyní zákazníci zdarma přidat gravírování Memoji, a to výhradně v aplikaci Apple Store. Další informace o gravírování Memoji najdete v aplikaci Apple Store.
Noví předplatitelé mohou při nákupu AirPods Pro (2. generace) získat Apple Music na šest měsíců zdarma. Podrobnosti najdete na webu apple.com/promo.
Pro plnou funkčnost funkcí používejte AirPods Pro (2. generace) spárované se zařízením Apple s nejnovějším softwarem operačního systému. Přizpůsobené profily prostorového zvuku a funkce Find My budou k dispozici s iPadOS 16 a macOS Ventura v říjnu.

Zdroj informací: