Loading...

Apple Card umožní uživatelům zvyšovat odměny a spořit

15.10.2022 08:41

Karta Apple Card brzy umožní uživatelům zvyšovat odměny Daily Cash a zároveň spořit na budoucnost.

Karta Apple Card brzy umožní uživatelům zvyšovat odměny Daily Cash a zároveň spořit na budoucnost. Uživatelé Apple Card budou moci zvyšovat své odměny v Apple Wallet automatickým ukládáním Daily Cash na nový spořicí účet s vysokým výnosem od Goldman Sachs.

Společnost Apple oznámila nový spořicí účet ke kartě Apple Card, který uživatelům umožní ukládat Daily Cash a zvyšovat odměny na vysoce výnosném spořicím účtu od Goldman Sachs. V nadcházejících měsících si uživatelé karty Apple Card budou moci založit nový vysoce výnosný spořicí účet a nechat si na něj automaticky ukládat Daily Cash - bez poplatků, bez minimálních vkladů a bez požadavků na minimální zůstatek. Uživatelé budou moci brzy utrácet, posílat a ukládat Daily Cash přímo z Peněženky.

"Spoření umožňuje uživatelům Apple Card zvyšovat své odměny Daily Cash v průběhu času a zároveň spořit do budoucna," řekla Jennifer Baileyová, viceprezidentka společnosti Apple pro Apple Pay a Apple Wallet. "Spoření přináší ještě větší hodnotu oblíbenému benefitu uživatelů Apple Card - Daily Cash - a zároveň nabízí další snadno použitelný nástroj, který má uživatelům pomoci vést zdravější finanční život."

Uživatelé karet Apple budou moci spoření snadno nastavit a spravovat přímo na své kartě Apple v aplikaci Peněženka. Jakmile si uživatelé zřídí účet Savings, budou na něj automaticky ukládány všechny v budoucnu obdržené Daily Cash, nebo si mohou zvolit, zda je budou i nadále přidávat na kartu Apple Cash v aplikaci Wallet. Uživatelé mohou kdykoli změnit cíl své Daily Cash.

Aby uživatelé mohli spořicí účet ještě více rozšířit, mohou si na něj vložit další prostředky prostřednictvím propojeného bankovního účtu nebo ze zůstatku na účtu Apple Cash. Uživatelé mohou také kdykoli vybrat prostředky převodem na propojený bankovní účet nebo na svou kartu Apple Cash, a to bez jakýchkoli poplatků. Po nastavení mohou uživatelé karty Apple sledovat růst svých odměn v Peněžence prostřednictvím snadno použitelného panelu Spořicího účtu, který zobrazuje zůstatek na účtu a úroky připsané v průběhu času.

Uživatelé Apple Card získávají 3 % denní hotovosti z nákupů provedených pomocí Apple Pay u společnosti Apple a vybraných obchodníků, včetně společností Uber a Uber Eats, Walgreens, Nike, Panera Bread, T-Mobile, ExxonMobil a Ace Hardware, a dále 2 % denní hotovosti při použití Apple Pay u ostatních obchodníků a 1 % ze všech ostatních nákupů. Množství Daily Cash, které mohou uživatelé získat, není omezeno. 

Nový spořicí účet od Goldman Sachs rozšiřuje výhody pro finanční zdraví a hodnotný Daily Cash, které již Apple Card nabízí. Karta Apple Card, zabudovaná do peněženky v iPhonu, změnila způsob používání kreditních karet tím, že zjednodušila proces žádosti, odstranila všechny poplatky, podporuje uživatele v placení nižších úroků, nabízí soukromí a bezpečnost, které uživatelé od společnosti Apple očekávají, a nabízí službu Daily Cash na každý nákup.

Zdroj informací: