Loading...

Apple Fitness+ je od 24. října k dispozici uživatelům iPhonu ve 21 zemích

21.10.2022 06:31

Vůbec poprvé mohou zákazníci získat tři měsíce služby Fitness+ zdarma při nákupu nového iPhonu, iPadu nebo Apple TV a letos se mohou zaregistrovat do služby bez dalších nákladů díky nabídkám společností SilverSneakers, Target, UnitedHealthcare a Mobile Health.

Od 24. října Fitness+ představí také novou sérii Artist Spotlight s hudbou od Taylor Swift, nový cvičební program Yoga for Every Runner s jedním z nejlepších světových ultramaratonců Scottem Jurkem a další.

Apple Fitness+, oceňovaná fitness a wellness služba navržená tak, aby byla vstřícná ke všem, bude od 24. října k dispozici i uživatelům iPhonu, kteří si ji mohou předplatit, i když nemají hodinky Apple Watch. Se systémem iOS 16.1 bude služba Fitness+ plně integrována do aplikace Fitness a bude umístěna na prostřední kartě a dostupná ve všech 21 zemích, kde je tato služba nabízena.

Ve stejný den bude ve službě vůbec poprvé k dispozici hudba Taylor Swift, počínaje speciální sérií Artist Spotlight, která bude obsahovat nově vydané skladby z jejího alba "Midnights", které vyšlo 21. října. Fitness+ také představí nový cvičební program "Jóga pro každého běžce", na kterém se podílí jeden z nejlepších světových ultramaratonců Scott Jurek a který vede trenérka jógy Fitness+ Jessica Skye. Čas na chůzi se rozšíří také o nové hosty, mezi nimiž budou například držitelka ceny Emmy, herečka Hannah Waddinghamová, celosvětově známá zpěvačka a skladatelka Meghan Trainor a bývalá astronautka a plukovnice Eileen M. Collinsová. Fitness+ také představí tři nové kolekce: Cyklistika z 80. let, Nejlepší rozumné ochlazení pro sportovce a 14denní výzva HIIT a posilování.

Letos je ještě více možností, jak začít s Fitness+, a to díky novým speciálním nabídkám od společností SilverSneakers, Target, UnitedHealthcare a Mobile Health, a vůbec poprvé nyní mohou zákazníci získat tři měsíce Fitness+ zdarma při nákupu nového iPhonu, iPadu nebo Apple TV.
"Vytvořili jsme Fitness+ jako nejvstřícnější a nejpřívětivější fitness službu na světě a odezva našich uživatelů je veskrze pozitivní. Chtěli jsme, aby se úžasný vliv Fitness+ dostal i k uživatelům iPhonů, a díky speciálním nabídkám od partnerů, jako jsou SilverSneakers, Target a UnitedHealthcare, je snadnější než kdykoli předtím začít svou cestu za zdravím a kondicí," řekl Jay Blahnik, viceprezident společnosti Apple pro fitness technologie. "Ať už chtějí uživatelé vyjít ven a jít se projít s Time to Walk, zlepšit se v běhu s ultramaratoncem Scottem Jurkem, nebo se rozhýbat při některém ze svých oblíbených umělců, jako je Taylor Swift, opravdu si každý najde něco, co ho bude motivovat."

Fitness+ je k dispozici pro uživatele iPhonu

Od 24. října bude služba Fitness+ vůbec poprvé dostupná pro uživatele iPhonů, kteří si ji mohou předplatit a využívat v 21 zemích, kde je nabízena, i když nemají hodinky Apple Watch. Uživatelé iPhonů budou mít přístup k celé službě, která obsahuje více než 3 000 cvičení a meditací ve studiovém stylu, které vede různorodý a široký tým trenérů. Uživatelé také uvidí na obrazovce pokyny trenéra a intervalové časování a odhad spálených kalorií se bude používat k zaznamenávání pokroku na jejich prstenu Move.

V systému iOS 16.1 bude aplikace Fitness+ plně integrována s aplikací Fitness a bude se nacházet na prostřední kartě, kde již uživatelé mohou zůstat motivováni k uzavření svého kroužku Move prostřednictvím koučování, ocenění, sdílení aktivit a dalších funkcí. Uživatelé potřebují k registraci pouze iPhone a poté mohou využívat službu Fitness+ na iPhonu, iPadu a Apple TV. Předplatitelé

Fitness+ bez Apple TV mohou pomocí AirPlay streamovat cvičení nebo meditace na kompatibilních zařízeních třetích stran a všechna zařízení Roku s podporou AirPlay uvidí příští měsíc na obrazovce metriky pro další motivaci.

Uživatelé Fitness+ s hodinkami Apple Watch mohou i nadále posouvat svou motivaci na další úroveň díky personalizovaným metrikám v reálném čase, které se zobrazují na iPhonu, iPadu a Apple TV, a také díky možnosti vyzkoušet si čas na chůzi, čas na běh a meditace pouze s hodinkami Apple Watch spárovanými se sluchátky s technologií Bluetooth.

Umělec v centru pozornosti s Taylor Swift

Od 24. října bude ve službě vůbec poprvé k dispozici hudba Taylor Swift, a to hned od speciální série Artist Spotlight s nově vydanými skladbami z jejího alba "Midnights", které vyšlo 21. října. Série věnuje celý cvičební playlist jedné umělkyni a každé pondělí po dobu tří týdnů se budou objevovat nové tréninky s hudbou Taylor Swift napříč typy cvičení včetně Core, Cycling, Dance, HIIT, Pilates, Veslování, Posilování, Běžeckého pásu a Jógy.

Na oslavu tématu "Midnights" budou první tři tréninky vybaveny speciálním tematickým osvětlením a trenéři Fitness+ budou na umělkyni upozorňovat zábavnými a kreativními způsoby. Při tréninku na běžeckém pásu se první písmeno každého tréninkového tipu trenéra Fitness+ Scotta Carvina spojí do hlásky "SWIFTIE". V tréninku HIIT bude trenérka Fitness+ Anja Garcia trénovat uživatele v 13sekundových intervalech, aby se opřela do Swiftiny náklonnosti k číslu 13.

Jóga pro každého běžce se Scottem Jurkem

Křížový trénink je pro běžce všech úrovní nezbytný, protože může pomoci zlepšit rychlost a sílu a zabránit zranění. Fitness+ představí nový tréninkový program Jóga pro každého běžce, který představí a navrhne Scott Jurek, jeden z nejlepších světových ultramaratonců a autor, a který povede trenérka jógy Fitness+ Jessica Skye. Tento program, inspirovaný Scottovým přístupem a integrací jógy, je navržen tak, aby zlepšil běžecké držení těla, rovnováhu a pohyblivost. Uživatelé mohou každý desetiminutový jógový flow provádět jako zahřívací cvičení, regenerační protažení nebo v kombinaci s dalšími tréninky z knihovny Fitness+. Stejně jako u všech cvičení ve studiu Fitness+ jsou uvedeny modifikace, aby si uživatelé mohli cvičení užít na své vlastní úrovni.

"Během své běžecké kariéry jsem posouval své tělo i mysl k novým limitům tím, že jsem běhal delší vzdálenosti a objevoval stezky a cesty po celém světě. Optimální síla, flexibilita, stabilita a rovnováha jsou pro efektivní běh zásadní a jóga je jedním z mnoha způsobů, jak ze svého těla dostat maximum a stát se komplexnějším běžcem," řekl Jurek. "Doufám, že tyto desetiminutové tréninky v tomto programu na Fitness+ pomohou uživatelům, ať už jsou v běhání nováčky, nebo zkušenými veterány, aby se cítili jistěji a pohodlněji při zařazování jógy do svého tréninku a regenerace."

Cvičební programy na Fitness+ - například Cvičení pro začátečníky, Cvičení pro starší osoby, Zůstaňte aktivní během těhotenství a Připravte se na sněhovou sezónu - obsahují vlastní obsah, který má uživatele podpořit v určitém životním období nebo jim pomoci připravit se na důležité okamžiky.

Čas na procházku

Od 24. října se na Fitness+ objeví také nové díly pořadu Time to Walk, počínaje Hannah Waddinghamovou. Time to Walk je inspirativní audio zážitek na iPhonu a Apple Watch, který má lidem pomoci chodit častěji pěšky a v němž vystupují nejzajímavější a nejvlivnější lidé světa, kteří se s uživateli Fitness+ dělí o své příběhy, fotografie a hudbu. Waddinghamová je známá díky svému účinkování na West Endu, kde získala tři nominace na cenu Olivier Award, a v poslední době se proslavila v hlavním proudu díky roli Rebeccy Weltonové v seriálu "Ted Lasso" na Apple TV+, za kterou získala cenu Emmy. Na této procházce se Waddinghamová podělí o to, jak ji v pravou chvíli její kariéry podpořil legendární režisér a jak jí role Rebeccy přinesla uzdravení po jejích vlastních životních těžkostech. Dalšími hosty v průběhu sezóny budou celosvětově známá zpěvačka a skladatelka Meghan Trainor a bývalá astronautka a plukovnice Eileen M. Collinsová.

Sbírky

  • Fitness+ navíc představí tři nové kolekce, což je kurátorský obsah z knihovny Fitness+, který uživatelům pomůže dosáhnout jejich cílů nebo najít inspiraci, včetně:
  • Totally '80s Cycling, která obsahuje osm energických tréninků, jež mohou zvýšit kardio kondici. Každý trénink má náboj večírku a je doprovázen playlistem plným písní z 80. let.
  • Best Mindful Cooldowns for Athletes, nabízející sérii protahovacích cvičení pro celé tělo a krátkých vizualizací, které jsou sestaveny tak, aby sportovcům pomohly psychicky se připravit na sport a snadněji se zotavit po jakémkoli sportovním výkonu.
  • 14denní výzva HIIT a posilování, která obsahuje 30minutové posilovací a HIIT tréninky, jež pomáhají motivovat uživatele k tomu, aby posunuli své fitness rutiny na vyšší úroveň.

Další způsoby, jak začít s Fitness+

V letošním roce nabídne Fitness+ nové způsoby, jak se do služby zaregistrovat bez dalších nákladů, a to prostřednictvím nabídek společností SilverSneakers, Target, UnitedHealthcare a Mobile Health.

SilverSneakers, přední národní fitness program pro starší dospělé, nyní nabídne členům předplatné Fitness+ bez dodatečných nákladů od ledna 2023 prostřednictvím vybraných programů Medicare Advantage. Členové budou mít také přístup k programu Workouts for Older Adults v rámci Fitness+, který pomáhá uživatelům zůstat aktivní v každém věku se zaměřením na sílu, flexibilitu, rovnováhu, koordinaci a mobilitu. Předplatné Fitness+ si mohou aktivovat prostřednictvím aplikace SilverSneakers GO v App Store nebo prostřednictvím svého členského účtu SilverSneakers na webu silversneakers.com.

Společnost Target nyní nabídne čtyřměsíční bezplatnou zkušební verzi Fitness+ pro členy Target Circle, věrnostního programu tohoto prodejce, do kterého se lze zapojit zdarma. Členové programu Target Circle mají také bezplatný přístup ke třem měsícům služeb Apple Music, Apple TV+, iCloud+, Apple Arcade a News+, a to bez nutnosti nákupu.

UnitedHealthcare nadále nabízí Fitness+ jako roční předplatné bez dalších nákladů milionům členů v rámci jejich plně pojištěného zdravotního benefitu hrazeného zaměstnavatelem. Zaměstnavatelé s vlastními zdravotními plány mohou podobnou nabídku zpřístupnit svým zaměstnancům. 

Mobile Health, rychle rostoucí společnost zabývající se digitálními technologiemi pro zdraví a pohodu, nabídne svým zákazníkům z řad zaměstnavatelů možnost přidat Fitness+ jako wellness benefit pro své zaměstnance a umožnit jim získat hodinky Apple Watch tím, že zůstanou aktivní.

Ceny a dostupnost

Služba Apple Fitness+ je k dispozici jako předplatné za 9,99 USD měsíčně nebo 79,99 USD ročně a lze ji sdílet až s pěti dalšími členy rodiny. 
Služba Fitness+ je součástí tarifu Apple One Premier, který v případě dostupnosti poskytuje zákazníkům také přístup k Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ a iCloud+ s 2TB úložištěm a lze ji sdílet až s pěti dalšími členy rodiny.
Fitness+ je k dispozici v Austrálii, Rakousku, Brazílii, Kanadě, Kolumbii, Francii, Německu, Indonésii, Irsku, Itálii, Malajsii, Mexiku, Novém Zélandu, Portugalsku, Rusku, Saúdské Arábii, Španělsku, Švýcarsku, Spojených arabských emirátech, Velké Británii a USA. 
Tři měsíce Apple Fitness+ jsou v ceně pro zákazníky, kteří si zakoupí Apple Watch Series 4 nebo novější, iPhone 11 nebo novější, iPad (9. generace) nebo novější, iPad Air (5. generace) nebo novější, iPad mini (6. generace) nebo novější, iPad Pro 11palcový (3. generace) nebo novější, iPad Pro 12,9palcový (5. generace) nebo novější, Apple TV HD nebo Apple TV 4K (2. generace). Pro stávající uživatele je v ceně jeden měsíc služby Fitness+.
Službu Fitness+ lze za stejnou cenu sdílet až s pěti dalšími členy rodiny, takže ji mohou snadno využívat i uživatelé v jedné domácnosti. 
Apple Fitness+ vyžaduje iPhone 8 nebo novější s iOS 16.1 nebo Apple Watch Series 3 nebo novější spárované s iPhonem 6s nebo novějším s iOS 14.3 nebo novějším.
Chcete-li využívat nejnovější funkce, ujistěte se, že vaše zařízení používají nejnovější verzi softwaru.
Všechny epizody Time to Walk a Time to Run jsou k dispozici v aplikaci Fitness na iPhonu s předplatným Fitness+. Uživatelé si mohou epizody vychutnat také jen s hodinkami Apple Watch spárovanými se sluchátky AirPods nebo jinými sluchátky s podporou Bluetooth.

Zdroj informací: