Loading...

Apple slaví svátky

07.11.2022 07:03

Apple slaví svátky. Letošní průvodce svátečními dárky obsahuje dosud nejinovativnější řadu iPhonů, iPadů, Maců, Apple Watch, AirPods a dalších zařízení.

Zdroj informací: 

Apple slaví svátky. Letošní průvodce svátečními dárky obsahuje dosud nejinovativnější řadu iPhonů, iPadů, Maců, Apple Watch, AirPods a dalších zařízení.

Společnost Apple přivítá svátky v obchodech Apple Store a na webu apple.com. Od dnešního dne si mohou zákazníci prohlédnout online průvodce svátečními dárky a zjistit, jak inovativní produkty a prvotřídní služby Apple udržují během svátků spojení s přáteli a rodinou. Zákazníci mohou v této sváteční sezóně objevovat a nakupovat nejnovější produkty Apple snadněji než kdykoli předtím.

"Během celých svátků i po celý rok se naše týmy těší, až se spojí se zákazníky a pomohou jim objevit nejnovější produkty a služby společnosti Apple," řekla Deirdre O'Brienová, senior viceprezidentka společnosti Apple pro maloobchodní prodej a lidi. "V obchodech i online mohou zákazníci získat podporu při výběru zařízení, které je pro ně to pravé, a nápady na dárky pro všechny na jejich seznamu."

Sváteční nakupování ve společnosti Apple

Vylepšete si dovolenou. Využijte výhodných cen při výměně, speciálních nabídek operátorů, možností financování a nastavení zařízení - včetně přenosu dat a aktivace mobilního tarifu - a to vše při nákupu přímo v obchodě, online nebo v aplikaci Apple Store.

Rychlé doručení a vyzvednutí zdarma. Můžete si vybrat z dvouhodinového doručení kurýrem, doručení zdarma nebo vyzvednutí v Apple Storu.

Udělejte trvalý dojem. Přidejte zábavné emoji nebo speciální vzkazy s bezplatným gravírováním.

Každý si tu najde něco pro sebe. Darujte příslušenství Apple nebo dárkovou kartu Apple, kterou můžete utratit za všechny produkty a služby Apple, včetně Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud+, Apple News+ a Apple Fitness+.

Zdokonalte své dovednosti na sezeních Today at Apple. Zapojte se do bezplatných sezení a učte se, zkoumejte a jděte s produkty Apple dál. Díky skupinové rezervaci se může celá rodina zapojit do zábavy v libovolný den nebo čas a v libovolném Apple Storu podle vlastního výběru.

Letošní průvodce svátečními dárky je k dispozici online a upozorňuje na nejnovější a nejlepší produkty Apple pro iPhone, Mac, Apple Watch a další. Zákazníci, kteří potřebují inspiraci, si mohou vybrat z následujících možností:

  • iPhone 14 a iPhone 14 Plus s působivou výdrží baterie a novým systémem dvou fotoaparátů.
  • Pokročilý iPhone 14 Pro a iPhone 14 Pro Max s novým 48MP hlavním fotoaparátem a Dynamickým ostrovem - novým bohatým a interaktivním způsobem, jak se zapojit do aktivit, upozornění a notifikací.Přepracovaný iPad a výkonný zcela nový iPad Pro s M2.
  • Zcela přepracovaný MacBook Air nadupaný technologií M2.
  • Zcela nové odolné a výkonné hodinky Apple Watch Ultra.
  • Apple Watch Series 8 - s nejlepšími zdravotními funkcemi ve své třídě - a přepracované Apple Watch SE.
  • Druhá generace sluchátek AirPods Pro.
  • Výkonná nová generace Apple TV 4K.

Prodejny Apple Store po celém světě slouží jako místo, kde se mohou setkávat komunity a využívat individuální poradenství při nákupu produktů a služeb. Apple Retail je dárek, který se stále rozdává, a nabízí zákazníkům v prodejnách podporu při nastavení jejich nových zařízení i bezplatná sezení Today at Apple s tipy, jak iPhone, iPad, Mac a Apple Watch co nejlépe využít v rámci různých hardwarových a softwarových funkcí.

Zákazníci v USA získají při nákupu přímo od společnosti Apple pomocí karty Apple Card 3 % denní hotovosti zpět. A když si při placení v obchodě nebo online zvolí měsíční splátky s Apple Card, mohou splácet bezúročně v delším časovém horizontu.

Oslavte svátky s produkty Apple

  • Pomocí sdílené knihovny iCloud na iPhonu, iPadu nebo Macu můžete bez problémů sdílet sváteční fotky se svými blízkými, aby si všichni mohli vychutnat kompletnější rodinné vzpomínky.
  • Pomocí SharePlay můžete s přáteli a rodinou během hovoru přes FaceTime sledovat sváteční film nebo poslouchat hudbu, a protože SharePlay udržuje obsah naprosto synchronizovaný mezi všemi účastníky FaceTime, mohou si uživatelé užívat společné chvíle i přes vzdálenost.
  • Buďte v této sezóně na Macu kreativní - od úpravy svátečních fotografií po natáčení veselých videí pomocí iMovie - řada Maců vám pomůže co nejlépe využít oblíbené sváteční okamžiky.
  • Vytvářejte vlastní sváteční přání na iPadu pomocí integrované aplikace Keynote a Apple Pencil, dokonalého nástroje pro skicování a uvolnění kreativity.
  • Zůstaňte během svátků aktivní a zdraví prospěšní díky aplikaci Aktivita v hodinkách Apple Watch, která sleduje pohyb během dne a povzbuzuje vás k plnění fitness cílů.
  • V kuchyni můžeš pracovat s volnýma rukama díky Siri na HomePodu mini a přehrát si playlist na vaření, nastavit časovač nebo překontrolovat míry pro veselý recept.

Sváteční obsah pro všechny členy rodiny napříč službami Apple

  • Nalaďte si v Apple Music exkluzivní žánrově odlišný playlist Carols Covered s umělci, kteří hrají sváteční hity a koledy, a nový playlist Classical Carols Covered v podání špičkových umělců klasické hudby.
  • Na Apple TV+ si užijte radostnou nabídku svátečních pořadů s očekávaným celovečerním hudebním filmem Spirited s Willem Ferrellem, Ryanem Reynoldsem a Octavií Spencerovou v hlavních rolích, svátečními speciály Peanuts a svátečními epizodami celosvětově oblíbených seriálů, jako je Ted Lasso.
  • Darujte audioknihu na Apple Books a prozkoumejte kurátorské sbírky skvělých titulů pro všechny věkové kategorie.
  • K novoročním cílům se vrhněte s Fitness+, které nabízí více než 3 000 cvičení a meditací ve stylu studia pod vedením různorodého a inkluzivního týmu trenérů. Službu Fitness+ si nyní mohou předplatit a využívat uživatelé iPhonu, i když nemají hodinky Apple Watch.
     

Zdroj informací: