Loading...

Apple News uvádí podcast After the Whistle s B. Huntem a R. Loweovou

16.11.2022 06:35

Apple News uvádí podcast After the Whistle s Brendanem Huntem a Rebeccou Loweovou. Nový limitovaný seriál, který moderují Brendan Hunt (Ted Lasso) a Rebecca Lowe (NBC Sports), sleduje turnaj mistrovství světa ve fotbale.

Nový limitovaný seriál, který moderují Brendan Hunt (Ted Lasso) a Rebecca Lowe (NBC Sports), sleduje turnaj mistrovství světa ve fotbale.

V době, kdy začíná mistrovství světa ve fotbale, budou moderátoři Brendan Hunt, herec a spolutvůrce několikrát oceněného seriálu na Apple TV+ Ted Lasso, a Rebecca Loweová, moderátorka NBC Sports, sledovat turnaj v nové limitované sérii podcastů After the Whistle with Brendan Hunt and Rebecca Lowe od Apple News. After the Whistle, který vznikl ve spolupráci s Meadowlark Media, přinese posluchačům zábavný a informativní pohled na veškeré dění během mistrovství světa z pohledu dvou skutečných fotbalových superfanoušků. 

After the Whistle bude mít premiéru 17. listopadu 2022 jako předzvěst turnaje, který začíná 20. listopadu, a bude k dispozici zdarma v Apple News pro uživatele v USA a v Apple Podcasts pro uživatele ve 103 zemích a regionech. Nové epizody budou k dispozici několikrát týdně v hodinách následujících po významných zápasech. V průběhu seriálu budou moderátoři Hunt a Lowe shrnovat všechny vzrušující momenty, bojovat o věrnost americkému a anglickému týmu a rozebírat klíčové zápasy, vítězství, zvraty, momenty mimo hřiště a další. 

"Apple miluje fotbal - od Teda Lasse až po Major League Soccer, a nyní dva z nejzajímavějších hlasů této hry přinášejí posluchačům svůj pohled na všechny největší momenty turnaje," řekl Eddy Cue, senior viceprezident společnosti Apple pro služby. "Jsme hrdí na to, že můžeme našim uživatelům po celém světě nabídnout skvělé způsoby, jak sledovat veškeré vzrušení díky pořadu After the Whistle a v Apple News."

Kromě toho, že Hunt vystupuje jako trenér Beard v seriálu Ted Lasso, je celoživotním fotbalovým fanouškem, který pozorně sleduje Major League Soccer a anglickou Premier League. Lowe je oblíbeným fotbalovým moderátorem ve Velké Británii a USA již téměř dvě desetiletí a v současné době moderuje již desátou sezónu přenosů Premier League na stanici NBC Sports. 

Sledujte After the Whistle na Apple News a Apple Podcasts, abyste měli během turnaje mistrovství světa aktuální informace o každé epizodě. 

V Apple Podcasts Hunt a Lowe také sestavili kolekci "Listen With" (Poslouchejte s) svých oblíbených podcastů, které mohou posluchači prozkoumat. 

Fanoušci mohou v Apple News najít a sledovat své oblíbené týmy, aby měli přehled o veškerém dění během turnaje, a automaticky se synchronizovat s aplikací Apple TV a sledovat zápasy. V aplikaci Apple TV bude k dispozici všech 64 zápasů na stanici FOX Sports a také španělsky vysílaný přenos každého klání na stanici Telemundo Peacock.

O Apple News

Apple News nabízí milionům lidí v USA, Velké Británii, Kanadě a Austrálii přístup ke kvalitnímu zpravodajství z různých špičkových publikací, které připravuje tým redaktorů, a je nejpoužívanější zpravodajskou aplikací v zemích, kde je k dispozici. V systému iOS 16 představila aplikace Apple News novou sekci Můj sport, v níž mohou uživatelé snadno sledovat své oblíbené týmy a ligy, dostávat články od stovek špičkových vydavatelů, přistupovat k výsledkům, rozpisům a tabulkám nejlepších profesionálních a univerzitních lig a sledovat zajímavé momenty přímo v aplikaci Zprávy.

Zdroj informací: