Loading...

Otevření nového centra Apple Pacific ve Vancouveru

21.11.2022 05:57

Zcela přepracovaný obchod se zdvojnásobuje, nabízí vylepšení udržitelného designu a oslavuje kreativitu speciálními sezeními Today at Apple.

Zcela přepracovaný obchod se zdvojnásobuje, nabízí vylepšení udržitelného designu a oslavuje kreativitu speciálními sezeními Today at Apple.

Dnes se na rušné křižovatce ulic West Georgia a Howe v centru kanadského Vancouveru otevírá nové centrum Apple Pacific. Přepracované a vylepšené Apple Pacific Centre zdvojnásobuje velikost předchozího obchodu a přidává další funkce a prvky. Zákazníci zde mohou objevovat, poznávat a nakupovat nejnovější produkty a služby Apple, získat nejlepší podporu ve své třídě od zkušených specialistů Apple a účastnit se bezplatných setkání Today at Apple, která vzdělávají a inspirují.

"Nemohli bychom být více nadšeni, že můžeme navázat na naši dlouholetou historii v Kanadě a přivítat zákazníky v krásném Apple Pacific Centre ve Vancouveru, komunitě plné kreativity a hluboké kultury," řekla Deirdre O'Brienová, senior viceprezidentka společnosti Apple pro maloobchod + lidi. "Nové Apple Pacific Centre, které stojí naproti Vancouver Art Gallery a rušnému veřejnému náměstí, bylo navrženo jako centrum komunity, místo, které spojuje lidi s odbornou péčí a podporou našeho fantastického týmu."

Rozšířený dvoupatrový obchod nabízí společný prostor pro odpočinek a užívání si velkého náměstí v centru tvůrčího projevu ve městě. Na fasádě jsou skleněné panely o výšce 32 stop od podlahy ke stropu, které vytvářejí pocit objevování a zvou návštěvníky do prodejny, aby objevili zcela novou řadu iPhonů, iPadů, Maců, Apple Watch, AirPods a dalších zařízení. Když zákazníci stoupají do druhého patra, přirozené světlo proudí skleněným světlíkem na 45metrové velké schodiště - jedno z nejvyšších v jakémkoli Apple Storu.

Ve druhém patře se nachází fórum a videostěna, kde se na bezplatných lekcích Today at Apple účastníci učí kódovat, rámovat záběr a stříhat video. Today at Apple také nabízí skupinové rezervace pro účastníky, kteří mají zájem učit se společně s rodinou, přáteli a kolegy, a také sezení, na nichž se učí základy používání asistivních technologií a funkcí, jako je VoiceOver na iPhonu a iPadu.

Fasádu obklopuje 10 magnólií pocházejících ze severozápadního Pacifiku a exteriér prodejny rámuje živá stěna o rozpětí více než 40 metrů, která obsahuje 144 druhů rostlin z místních zdrojů. Živá stěna je navržena tak, aby zůstala svěží po celý rok, podporuje život včel a hmyzu a přirozeně pohlcuje teplo a hluk z dopravy. Stejně jako všechna zařízení společnosti Apple je i Apple Pacific Centre napájeno ze 100 % obnovitelnou energií.

Zákazníci, kteří si v letošní sváteční sezóně prohlédnou stoly s produkty a uličky, zjistí, jak snadné je nakupovat inovativní produkty a služby společnosti Apple. Apple má pro každého něco, nabízí skvělé hodnoty při výměně, možnosti měsíčního financování a doporučení dárků od zkušených členů týmu. V tichomořském centru Apple je 240členný tým vysoce kvalifikovaných odborníků - dohromady hovořících 36 jazyky - připraven přivítat zákazníky a podělit se s nimi o nové tipy a triky, aby svá zařízení nejen v tomto svátečním období využili na maximum.

Na oslavu otevření se v centru Apple Pacific Centre bude po celý víkend konat řada tvůrčích setkání Today at Apple, která povedou místní umělci, hudebníci a fotografové. V den otevření se Apple ve spolupráci s Vancouver Art Gallery podílí na tvorbě nástěnné videoilustrace od kanadského výtvarného umělce Sandeepa Johala. V rámci dalších setkání vystoupí naživo vancouverský hudebník Boslen, následovat budou otázky a odpovědi moderované rozhlasovým moderátorem Apple Music Georgem Stroumboulopoulosem, iPhone Photo Lab s místní portrétní fotografkou Aliou Youssefovou a také vystoupení Chloe Arnoldové - choreografky nového originálního filmu společnosti Apple Spirited, oceněného cenou Emmy. Návštěvníci se mohou registrovat na sezení na adrese apple.co/journey-into-creativity.

Společnost Apple působí v Kanadě už téměř 40 let a po celé zemi má 28 maloobchodních prodejen. Zákazníci mohou prozkoumat průvodce Apple Maps, který vytvořil hudební ikona a rodák z Vancouveru Michael Bublé a který se dělí o jeho oblíbená místa v rodném městě, stejně jako kurátorský playlist Apple Music Pacific Centre a nadcházející seance Today at Apple.

Zdroj informací: