Loading...

Apple představuje Apple Music Sing

07.12.2022 06:01

Apple Music rozšiřuje své prvotřídní texty písní o novou funkci, díky které si fanoušci mohou snadno zazpívat desítky milionů skladeb.

Apple Music rozšiřuje své prvotřídní texty písní o novou funkci, díky které si fanoušci mohou snadno zazpívat desítky milionů skladeb.

Apple představuje Apple Music Sing

Společnost Apple včera oznámila Apple Music Sing, novou vzrušující funkci, která uživatelům umožňuje zpívat si oblíbené skladby s nastavitelnými vokály1 a texty v reálném čase. Apple Music Sing nabízí několik pohledů na texty písní, které fanouškům pomáhají ujmout se vedení, hrát duety, zpívat doprovod a další - to vše integrované do bezkonkurenčního prostředí textů v Apple Music. Ve spojení se stále se rozšiřujícím katalogem, který obsahuje desítky milionů nejzpívanějších písní na světě, umožňuje služba Apple Music Sing každému, aby se zapojil, ať už chce jakkoli a kdekoli, a to zábavně a snadno.

Apple Music Sing bude k dispozici ještě tento měsíc předplatitelům Apple Music po celém světě a bude možné si ji vychutnat na iPhonu, iPadu a nové Apple TV 4K.

"Zpívání textů v Apple Music je trvale jednou z nejoblíbenějších funkcí naší služby," řekl Oliver Schusser, viceprezident Apple Music a Beats. "Už víme, že naši uživatelé po celém světě rádi sledují své oblíbené písničky, takže jsme chtěli tuto nabídku ještě více rozvinout a umožnit ještě větší zapojení do hudby prostřednictvím zpěvu. Je to opravdu zábava, naši zákazníci si to zamilují."

Apple Music Sing

Apple Music Sing obsahuje:

  • Nastavitelné vokály: Uživatelé mají nyní kontrolu nad úrovní vokálů ve skladbě. Mohou zpívat s původním vokálem interpreta, převzít hlavní roli nebo si ho namíchat u milionů skladeb z katalogu Apple Music.

  • Texty písní v reálném čase: Uživatelé si mohou zpívat své oblíbené písničky s animovanými texty, které tančí v rytmu vokálů.
  • Doprovodné vokály: Současně zpívané vokální linky se mohou animovat nezávisle na hlavních vokálech, aby je uživatelé mohli snáze sledovat.
  • Zobrazení duetů: Více vokalistů se zobrazuje na opačných stranách obrazovky, aby bylo snadné zpívat duety nebo skladby s více zpěváky.

Apple Music také uvede sadu více než 50 specializovaných doprovodných playlistů se všemi epickými písněmi, duety, refrény a hymnami, které nutí lidi na celém světě zpívat - plně optimalizovaných pro Apple Music Sing.

Dostupnost

Služba Apple Music Sing bude pro předplatitele Apple Music na celém světě dostupná ještě tento měsíc.2

Apple Music Sing bude k dispozici na všech kompatibilních modelech iPhonu a iPadu i na nové Apple TV 4K.

Zdroj informací: Apple Newsroom