Loading...

Apple spouští samoobslužné opravy v Evropě

07.12.2022 06:18

Zákazníci v Belgii, Francii, Německu, Itálii, Polsku, Španělsku, Švédsku a Velké Británii si mohou zakoupit originální díly a nástroje Apple.

Apple spouští samoobslužné opravy v Evropě. Zákazníci v Belgii, Francii, Německu, Itálii, Polsku, Španělsku, Švédsku a Velké Británii si mohou zakoupit originální díly a nástroje Apple.

Zákazníci v Belgii, Francii, Německu, Itálii, Polsku, Španělsku, Švédsku a Velké Británii si mohou zakoupit originální díly a nástroje Apple.

Společnost Apple dnes oznámila, že v osmi evropských zemích je nyní k dispozici samoobslužná opravna, která prostřednictvím samoobslužného obchodu Apple poskytuje příručky pro opravy a originální díly a nástroje Apple. Zákazníci, kteří si chtějí opravu provést sami, budou moci provést mnoho nejběžnějších oprav pro řadu iPhone 12 a iPhone 13 a notebooky Mac se silikonem Apple. 

Samoobslužný obchod s opravami poskytuje přístup k více než 200 jednotlivým dílům a nástrojům a také k příručkám pro opravy. Program umožňuje zákazníkům, kteří mají zkušenosti se složitostí oprav elektronických zařízení, možnost provést vlastní opravu s použitím stejných příruček, dílů a nástrojů jako v prodejnách Apple Store a u autorizovaných poskytovatelů služeb Apple.

"Věříme, že nejlepší technologie pro naše zákazníky a pro planetu je ta, která vydrží, a proto navrhujeme naše produkty tak, aby byly odolné a jen zřídka vyžadovaly údržbu nebo opravu," řekl Jeff Williams, provozní ředitel společnosti Apple. "Když je však oprava nutná, chceme, aby zákazníci měli mnoho možností, jak ji bezpečně, spolehlivě a spolehlivě provést. Proto jsme rádi, že můžeme v Evropě spustit samoobslužné opravy, které našim zákazníkům umožní přímý přístup k originálním dílům, nástrojům a návodům Apple."

Apple spouští samoobslužné opravy v Evropě

Každý originální díl Apple je navržen a zkonstruován pro každý produkt a prochází rozsáhlým testováním, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita, bezpečnost a spolehlivost. Jedná se o stejné díly - za stejnou cenu - jako díly dostupné v síti autorizovaných servisů Apple. Zákazníci mohou vyměněné díly zaslat zpět společnosti Apple k renovaci a recyklaci a v mnoha případech tím získají slevu z nákupu. 

Nástroje Apple, které jsou zákazníkům k dispozici v samoobslužném obchodě s opravami, jsou navrženy na míru tak, aby pomáhaly zajistit co nejlepší opravy produktů Apple, a jsou konstruovány tak, aby vydržely náročné podmínky profesionálních oprav ve velkých objemech, kde jsou bezpečnost a spolehlivost nejvyšší prioritou. Vysoce kvalitní nástroje nabízené v rámci samoobslužných opraven zahrnují momentové ovladače, opravárenské zásobníky, lisy na displeje a baterie a další.

Společnost Apple bude nabízet sady nástrojů k pronájmu za 49 USD, takže zákazníci, kteří si nechtějí kupovat nástroje pro jednorázovou opravu, budou mít stále přístup k těmto profesionálním opravárenským nástrojům. Týdenní půjčovní sady budou zákazníkům zasílány zdarma. 

Samoobslužné opravy jsou součástí snahy společnosti Apple dále rozšířit přístup k opravám a časem zvýšit opravitelnost produktů. Pro naprostou většinu zákazníků, kteří nemají zkušenosti s opravami elektronických zařízení, je návštěva profesionálního opraváře s certifikovanými techniky, kteří používají originální díly Apple, nejbezpečnějším a nejspolehlivějším způsobem opravy.

Za poslední tři roky společnost Apple téměř zdvojnásobila počet servisních míst s přístupem k originálním dílům, nástrojům a školením společnosti Apple, včetně více než 4 000 nezávislých poskytovatelů oprav. Celosvětová síť více než 5 000 autorizovaných poskytovatelů servisních služeb Apple podporuje více než 100 000 aktivních techniků. Výsledkem je, že osm z deseti zákazníků společnosti Apple se nachází do 30 minut od autorizovaného poskytovatele servisu v celé Evropě.

Zdroj informací: Apple Newsroom - Novinky ze světa Apple