Loading...

Apple Fitness+ představuje novou nabídku pro nový rok

06.01.2023 06:13

Od 9. ledna služba představí nový typ cvičení Kickbox, zcela nové téma spánku pro meditace, Beyoncé Artist Spotlight, nové hosty Time to Walk a tři nové trenéry.

Od 9. ledna služba představí nový typ cvičení Kickbox, zcela nové téma spánku pro meditace, Beyoncé Artist Spotlight, nové hosty Time to Walk a tři nové trenéry.

V lednu spustí Apple Fitness+ řadu nových nabídek, které mají uživatelům pomoci zůstat v novém roce aktivní a pozorní, včetně nového typu cvičení Kickbox.

Apple Fitness+, oceňovaná fitness a wellness služba pro všechny, představuje v novém roce nové způsoby, jak zlepšit celkovou pohodu uživatelů. Od pondělí 9. ledna služba spustí Kickbox, nový typ kardio cvičení pro celé tělo. K devíti dalším tématům v knihovně Meditace se připojí zbrusu nové téma meditace Spánek, které je navrženo tak, aby cvičení uživatelů bylo účinnější než kdykoli předtím. Aby jim pomohl začít, bude spuštěn nový program s názvem Úvod do meditací na spaní - navržený tak, aby uživatelům pomohl zklidnit se před spaním a usnout.

Kromě toho bude v rámci služby Artist Spotlight spuštěno nové cvičení s hudbou Beyoncé, včetně skladeb z jejího posledního alba RENAISSANCE, čímž se do služby dostane její ikonická hudba. Time to Walk zahájí svou pátou sezónu s novými hosty, mezi něž patří na Zlatý glóbus nominovaná herečka Jamie Lee Curtisová, moderátorka noční talk show Amber Ruffinová, olympijský vítěz v krasobruslení Nathan Chen a německá herečka Nina Hossová. Fitness+ také uvede dvě nové kolekce - 6 týdnů pro restart vaší kondice a Level Up Your Core Training - a také přivítá tři nové trenéry do týmu.

"Bez ohledu na to, kde se lidé na své cestě za zdravím a dobrou náladou nacházejí, Fitness+ umožňuje snadno začít a zůstat motivovaný díky cvičení a meditacím, které jsou vstřícné ke všem," řekl Jay Blahnik, viceprezident společnosti Apple pro fitness technologie. "Ať už chtějí lidé posílit své kardio cvičení s nejnovějším typem tréninku Kickbox, rozhýbat se při nejnovějších hitech Beyoncé nebo se před spaním uklidnit meditací, v novém roce si vybere opravdu každý, kdo chce pečovat o své tělo a mysl."

Kickbox a noví trenéři

Tréninky kickboxu pomáhají budovat kondici celého těla a jsou skvělým způsobem, jak posílit sílu, vytrvalost, koordinaci a rovnováhu. Od 9. ledna přidá Fitness+ nový typ kardio tréninku pro celé tělo - Kickbox. Každý trénink se bude skládat ze samostatného kola pohybů, po němž bude následovat jedno závěrečné kolo, které spojí právě naučené pohyby uživatelů do celodenního minutového intervalu. Není nutné žádné vybavení a tréninky budou trvat 10, 20 nebo 30 minut.

Kickbox povedou dva trenéři Fitness+. Jamie-Ray Hartshorne, kterého uživatelé znají a milují z tréninků Treadmill, HIIT a Time to Run, trénoval muay thai a profesionálně soutěžil v Thajsku.

Historický bojovník muay thai Nez Dally se připojuje k týmu trenérů Fitness+ a vede tréninky kickboxu.

Kromě toho se k týmu trenérů připojí Nez Dally, který povede tréninky kickboxu. Tato bojovnice muay thai se zapsala do historie, když se stala první ženou, která v Thajsku soutěžila v hidžábu. Do svých tréninků vnáší odhodlání vrcholové sportovkyně, která posiluje uživatele každým úderem, křížkem a kopem.

Kromě Dally se v lednu k týmu trenérů Fitness+ připojí další dva noví trenéři: Brian Cochrane pro HIIT a Jenn Lau pro posilování. Cochrane, který pochází ze Skotska, vyrůstal při různých sportech, takže jeho trénink HIIT je všestranný. Jako bývalý zpěvák indie kapely se stále inspiruje tím, jak se hudba a pohyb spojují.

Lau spoluzaložila posilovnu ve svém rodném Torontu a je stejně zapálená pro inkluzi jako pro pomoc lidem, aby zůstali aktivní. Do každého zdvihu a výpadu, který učí, vnáší houževnatost a hravost.

Představení meditace na spaní

Meditace na Fitness+ je navržena tak, aby uživatelům pomohla uvolnit napětí a úzkost. Do knihovny meditací přibude zbrusu nové téma Meditace spánku, které se připojí k dalším devíti tématům, jako jsou Klid, Vděčnost, Odolnost a Kreativita. Tato robustní knihovna je navržena tak, aby meditační praxe byla účinnější a užitečnější než kdykoli předtím. Každý týden budou přidávány nové meditace na spánek a každou z nich lze provádět jako součást rutiny na uklidnění nebo při usínání.

Aby uživatelé mohli s meditacemi na spaní začít, bude spuštěn nový program Úvod do meditací na spaní. Program se skládá ze čtyř dvacetiminutových meditací, které jsou zakončeny pětiminutovou relaxační hudbou. Meditace - které lze provádět v libovolném pořadí a v libovolnou dobu a každá z nich využívá jiné techniky, které uživatelům pomáhají zpomalit a odpočinout si - zahrnují "Zklidněte svou mysl", "Uvolněte své tělo", "Oceňte svůj den" a "Vizualizujte odpočinek".

Do knihovny meditací přibylo zcela nové téma Meditace pro spánek a Fitness+ přidá také nový program Úvod do meditací pro spánek, který uživatelům pomůže začít.

Umělec v centru pozornosti s Beyoncé

Série Artist Spotlight, která věnuje celý playlist cvičení jednomu interpretovi, se rozšiřuje o nové cvičení s hudbou Beyoncé, včetně skladeb z jejího posledního alba RENAISSANCE, které přináší její kultovní hudbu do služby. V pondělí 9. ledna bude k dispozici sedm nových tréninků se zpěvaččinou hudbou, a to v kategoriích Cycling, Dance, HIIT, Pilates, Strength, Treadmill a Yoga. Energie a témata jednotlivých tréninků jsou inspirovány myšlenkou alba znovuobjevit to, co dělá jednotlivce jedinečným a silným, aby pomohly povzbudit uživatele v novém roce.

V lednu Fitness+ představí tři nabídky Artist Spotlight: Foo Fighters 16. ledna a Bad Bunny 23. ledna.

Fitness+ také uvede dvě další nabídky Artist Spotlight: Foo Fighters v pondělí 16. ledna a Bad Bunny v pondělí 23. ledna.

Čas na procházku

Fitness+ uvede nové epizody pořadu Time to Walk, počínaje uznávanou herečkou Jamie Lee Curtis. V Time to Walk - inspirativním zvukovém zážitku na iPhonu a Apple Watch, který má lidem pomoci chodit častěji - vystupují nejzajímavější a nejvlivnější lidé světa, kteří se s uživateli Fitness+ dělí o své příběhy, fotografie a hudbu. Curtisová - producentka, autorka bestsellerů, aktivistka a filantropka - byla nedávno nominována na Zlatý glóbus za roli ve filmu Všechno je najednou. Na této procházce se Curtisová zamýšlí nad tím, jak je důležité přijímat nejneočekávanější okamžiky života, nad transformační silou služby druhým v nouzi a nad tím, jak ji smrt milované veřejné osobnosti přivedla ke každodennímu rituálu sebereflexe.

Oceněný herec, producent a aktivista Jamie Lee Curtis zahajuje pátou sezónu seriálu Time to Walk.

S počátkem páté sezóny seriálu budou každý týden přibývat noví hosté, mezi nimiž budou například:

  • Amber Ruffinová, moderátorka noční talk show The Amber Ruffin Show a spoluautorka bestselleru New York Times You'll Never Believe What Happened to Lacey: Crazy Stories about Racism.
  • Jason Segel, herec, producent, komik a scenárista, známý především rolí Marshalla Eriksena v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku, který hraje v připravované komedii Apple Original Shrinking.
  • José Andrés, španělský šéfkuchař a zakladatel neziskové organizace World Central Kitchen, která se věnuje poskytování jídla po přírodních katastrofách.
  • Nina Hossová, jedna z největších německých hvězd divadelního jeviště a filmového plátna, známá svou rolí v kritikou oceňovaném filmu Tár.
  • Colman Domingo, herec, scenárista a režisér, který získal uznání a nominaci na cenu Tony za roli pana Bonese v broadwayském muzikálu The Scottsboro Boys a získal cenu Emmy za roli ve filmu Euphoria.
  • Nathan Chen, americký krasobruslař, trojnásobný mistr světa a olympijský vítěz z roku 2022.
  • Sheryl Lee Ralphová, herečka a zpěvačka, která naposledy získala cenu Primetime Emmy za vynikající herečku ve vedlejší roli v komediálním seriálu za roli v seriálu Abbott Elementary.

Sbírky

Fitness+ navíc představí dvě nové kolekce, což je kurátorský obsah z knihovny Fitness+, který uživatelům pomůže dosáhnout jejich cílů nebo najít inspiraci:

  • Sbírka 6 týdnů pro restart vaší kondice, která má motivovat uživatele k vybudování nového návyku každodenním cvičením a obsahuje dokonalou kombinaci tréninků, které uživatelům pomohou vrátit se do kondice. K dispozici od 9. ledna. 
  • Level Up Your Core Training, který obsahuje 10 a 20minutové tréninky na jádro těla posunuté na vyšší úroveň s využitím činek. K dispozici od 23. ledna. 

Fitness+ tento měsíc představuje dvě nové kolekce: 6 týdnů pro restart vaší kondice a Level Up Your Core Training.

Ceny a dostupnost

  • Služba Apple Fitness+ je k dispozici jako předplatné za 9,99 USD měsíčně nebo 79,99 USD ročně a lze ji sdílet až s pěti dalšími členy rodiny. 
  • Služba Fitness+ je součástí tarifu Apple One Premier, který v případě dostupnosti poskytuje zákazníkům také přístup k Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ a iCloud+ s 2TB úložištěm a lze ji sdílet až s pěti dalšími členy rodiny.
  • Fitness+ je k dispozici v Austrálii, Rakousku, Brazílii, Kanadě, Kolumbii, Francii, Německu, Indonésii, Irsku, Itálii, Malajsii, Mexiku, Novém Zélandu, Portugalsku, Rusku, Saúdské Arábii, Španělsku, Švýcarsku, Spojených arabských emirátech, Velké Británii a USA. 
  • Tři měsíce Apple Fitness+ jsou v ceně pro zákazníky, kteří si zakoupí Apple Watch Series 4 nebo novější, iPhone 11 nebo novější, iPad (9. generace) nebo novější, iPad Air (5. generace) nebo novější, iPad mini (6. generace) nebo novější, iPad Pro 11palcový (3. generace) nebo novější, iPad Pro 12,9palcový (5. generace) nebo novější, Apple TV HD nebo Apple TV 4K (2. generace). Pro všechny ostatní nové předplatitele je v ceně jeden měsíc služby Fitness+.
  • Službu Fitness+ lze za stejnou cenu sdílet až s pěti dalšími členy rodiny, takže ji mohou snadno využívat i uživatelé v jedné domácnosti. 
  • Apple Fitness+ vyžaduje iPhone 8 nebo novější s iOS 16.1 nebo Apple Watch Series 3 nebo novější s watchOS 7.2 nebo novějším spárovaný s iPhonem 6s nebo novějším s iOS 14.3 nebo novějším.
  • Aby uživatelé mohli využívat nejnovější funkce, musí se ujistit, že na jejich zařízeních běží nejnovější verze softwaru.
  • Všechny epizody Time to Walk a Time to Run jsou k dispozici v aplikaci Fitness na iPhonu s předplatným Fitness+. Uživatelé si mohou epizody vychutnat také jen s hodinkami Apple Watch spárovanými se sluchátky AirPods nebo jinými sluchátky s podporou Bluetooth.
  • Od tohoto měsíce bude SilverSneakers, přední národní fitness program pro starší dospělé, nabízet členům předplatné Fitness+ bez dodatečných nákladů prostřednictvím vybraných programů Medicare Advantage.

Zdroj informací: Apple Newsroom - Novinky ze světa Apple