Loading...

Apple představil Business Connect

12.01.2023 06:24

Tento bezplatný nástroj umožňuje firmám všech velikostí přizpůsobit, jakým způsobem se jejich informace zobrazují v aplikacích Apple.

Tento bezplatný nástroj umožňuje firmám všech velikostí přizpůsobit, jakým způsobem se jejich informace zobrazují v aplikacích Apple.

Apple Business Connect je nový bezplatný nástroj, který firmám umožňuje přizpůsobit si vizitky s krásnými obrázky, klíčovými informacemi a speciálními propagačními akcemi.

Společnost Apple včera představila Apple Business Connect, bezplatný nástroj, který umožňuje firmám všech velikostí nárokovat si své lokalizační karty a přizpůsobit způsob, jakým se klíčové informace zobrazují více než miliardě uživatelů Apple v Mapách Apple, Zprávách, Peněžence, Siri a dalších aplikacích. 

"Službu Business Connect jsme vytvořili proto, abychom uživatelům Apple na celém světě poskytli co nejpřesnější informace o místech, kde se lze najíst, nakoupit, cestovat a podobně," řekl Eddy Cue, senior viceprezident divize služeb společnosti Apple. "Apple Business Connect dává každému majiteli firmy nástroje, které potřebuje k tomu, aby se mohl bezprostředněji spojit se zákazníky a získat větší kontrolu nad způsobem, jakým miliardy lidí každý den vidí a využívají jeho produkty a služby."

Informace na kartě Mapy se zobrazují více než miliardě uživatelů Apple v aplikacích Siri, Peněženka, Zprávy a dalších.

Zlepšení zapojení zákazníků v Mapách Apple

Díky službě Business Connect mohou nyní podniky po celém světě přímo spravovat své informace na interaktivní kartě místa v Mapách Apple, včetně přidávání a aktualizace fotografií a loga, vyzývání zákazníků k akcím, jako je objednávání jídla nebo rezervace přímo z Map, a prezentování speciálních propagačních akcí zákazníkům.

Vitríny, nová funkce na kartě místa, pomáhá podnikům prezentovat zákazníkům nabídky a pobídky, jako jsou sezónní menu, slevy na produkty a další. Podniky mohou snadno aktualizovat sekci Showcase na své place card prostřednictvím služby Business Connect. Vitríny jsou od dnešního dne k dispozici podnikům v USA a v následujících měsících budou k dispozici podnikům po celém světě. 

Podniky mohou také zákazníkům poskytovat užitečné informace zvýrazněním akcí, které mohou provést přímo z karty místa v Mapách, například objednat potraviny přes Instacart, rezervovat hotel přes Booking.com nebo rezervovat místo na večeři přes OpenTable a další, a to pouhým klepnutím.

Díky službě Business Connect mohou firmy zákazníkům předkládat nabídky a pobídky a upozorňovat je na akce, které mohou provést přímo z karty Maps place.

Registrace do služby Business Connect

Majitelé firem mohou použít své stávající Apple ID - nebo si vytvořit nové Apple ID - a zaregistrovat se do služby Business Connect na samoobslužném webu z jakéhokoli stolního nebo přenosného počítače. Jakmile se podnikatel přihlásí a společnost Apple ověří jeho podnik, může požádat o své místo (místa) a začít aktualizovat a přizpůsobovat svou kartu místa, a to vše zdarma. 

Pro podniky s mnoha místy obsahuje Business Connect rozhraní API Business Connect, které umožňuje snadno poskytovat přesné a aktuální informace do Map ve velkém měřítku prostřednictvím agentur pro správu seznamů, jako jsou Reputation, Rio SEO, SOCi, Uberall a Yext.

Majitelé firem se mohou snadno zaregistrovat do služby Business Connect na samoobslužném webu a začít přizpůsobovat svou prezentaci v aplikacích Apple.

Nástroje Apple pro malé podniky

Apple navrhl službu Business Connect s ohledem na malé firmy, kterým nabízí stejný přístup a možnost přizpůsobit si digitální prezentaci jako globálním značkám. Služba Business Connect doplňuje další služby Apple určené malým firmám, které jim pomáhají růst a oslovovat zákazníky, včetně služby Tap to Pay na iPhonu, která firmám umožňuje bezproblémově a bezpečně přijímat Apple Pay, bezkontaktní kreditní a debetní karty a další digitální peněženky jednoduchým klepnutím na iPhone, a služby Business Essentials, předplatného, které sdružuje správu zařízení, nepřetržitou podporu a cloudové úložiště.

Zdroj informací: Apple Newsroom - Novinky ze světa Apple