Loading...

Apple Music spouští před Super Bowlem LVII skladbu Rihanny Road to Halftime

01.02.2023 06:20

Apple Music spouští před Super Bowlem LVII skladbu Rihanny Road to Halftime

Vychutnejte si Rihannin neuvěřitelný hudební katalog jako nikdy předtím díky prostorovému zvuku, zazpívejte si s Apple Music Sing, nalaďte si Apple Music Radio s odbornými hudebními komentáři a nenechte si ujít oficiální tiskovou konferenci Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show 9. února v 10:00 MST.

Rihanna vystoupí v neděli 12. února 2023 na pódiu během vůbec první Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show.

Společnost Apple Music přináší fanouškům Rihanny nové a exkluzivní způsoby, jak zažít a oslavit její hudební genialitu v době, kdy se připravují na očekávanou Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show, která se uskuteční v neděli 12. února 2023 na State Farm Stadium v Glendale v Arizoně. Začátkem tohoto měsíce Rihanna poškádlila fanoušky upoutávkou s prvním pohledem. Jak se čas blíží k velké show, mohou si fanoušci vychutnat hudbu Rihanny s hluboce obohaceným vícerozměrným zvukem Apple Music. Od dnešního dne mají předplatitelé přístup k písním megahvězdy s prostorovým zvukem v Dolby Atmos, které představují její srdceryvné hymny za celou kariéru, v nichž se mísí pop, rap, R&B a EDM zvuky pod její stále se rozšiřující záštitou.

"Rihanna je jednou z nejplodnějších umělkyň současnosti a my se spolu s mnoha jejími fanoušky po celém světě nemůžeme dočkat, až ji uvidíme na pódiu v první Apple Music Super Bowl Halftime Show," řekl Oliver Schusser, viceprezident Apple Music a Beats. "Jsme nadšeni, že můžeme oslavit Rihannu a nabídnout jejím fanouškům nový způsob, jak si vychutnat její hudbu s technologií Spatial Audio a také exkluzivní obsah z Apple Music."

Tisková konference k poločasové show Super Bowlu LVII

9. února 2023 v 10:00 MST bude Nadeska Alexis z rádia Apple Music dělat rozhovor s Rihannou na tiskové konferenci k Super Bowl LVII Halftime Show. Diváci si ji mohou naladit živě nebo sledovat na vyžádání na Apple Music; na TikToku, Instagramu, YouTube a Twitteru @AppleMusic; nebo na NFL Network.

Apple Music zpívá s Rihannou

Pokud si fanoušci chtějí zazpívat s Rihannou, nová funkce Apple Music Sing jim umožní chopit se mikrofonu při poslechu oblíbených písní Rihanny a zazpívat si sóla, duety, doprovodný zpěv a mnoho dalšího na všech kompatibilních modelech iPhonu a iPadu a také na nové Apple TV 4K.

Rádio Apple Music

Nejlepší místo v sále zajistí oceňované Apple Music Radio, které bude na zemi i na tribunách ozvučovat všechny oslavy předcházející Rihannině velkému večeru. Speciální exkluzivní pořady budou zahrnovat "Halftime Hype Radio", desetidílný seriál reflektující některá z nejpozoruhodnějších vystoupení v polovině Super Bowlu všech dob; "Rihanna Revisited Radio", osmidílný kulatý stůl zkoumající kulturní dopad katalogu nepolapitelné zpěvačky; a "Live from Super Bowl LVII", v němž se každý den vysílají živé vstupy zachycující veškeré vzrušení v Arizoně před víkendem s moderátory rádia Apple Music Zane Loweem, Ebrem Dardenem a Nadeskou Alexis a řadou překvapivých speciálních hostů. Vše vyvrcholí v pondělí 13. února pořadem "Halftime Recap Radio", který oslaví debut Apple Music Super Bowl Halftime Show a zrekapituluje tento monumentální hudební okamžik. Posluchači si mohou naladit Apple Music Radio na adrese apple.co/_Radio.

Playlisty týmů NFL

A pro fanoušky, kteří se chtějí připravit na fotbal, bude Rihanna's Road to Halftime na Apple Music obsahovat oficiální kolekci 32 playlistů s nejlepšími skladbami, které každý tým NFL poslouchá v šatně, posilovně a v den zápasu. Mezi další předzápasové momenty budou patřit exkluzivní playlisty pro rozcvičku, které sestavili hráči NFL jako Travis Kelce (Kansas City Chiefs), Stefon Diggs (Buffalo Bills), Trevon Diggs (Dallas Cowboys), Davante Adams (Las Vegas Raiders) a Dak Prescott (Dallas Cowboys), a také playlist s videoklipy z přestávek minulých zápasů.

Víceleté partnerství Apple Music spojuje Super Bowl Halftime Show - nejsledovanější hudební představení roku - s Apple Music, která oslavuje hudebníky, autory, producenty a fanoušky a nabízí nejlepší zážitek z poslechu hudby na světě díky katalogu s více než 100 miliony skladeb a pohlcujícímu zvuku poháněnému technologií Spatial Audio. Apple způsobil revoluci v poslechu hudby díky iPodům a iTunes a dnes v této oceňované tradici pokračuje s Apple Music. 

Sledujte nejnovější informace z koncertu Rihanna's Road to Halftime na Apple Music na stránce apple.co/_RoadToSBLVII a exkluzivní obsah ze zákulisí získáte sledováním @AppleMusic na TikToku, Instagramu, YouTube a Twitteru. Vystoupení z poločasové show bude k dispozici také po skončení show na Apple Music.

Zdroj informací: Apple Newsroom - Novinky ze světa Apple