Loading...

Apple vyzývá fanoušky Teda Lasse, aby "věřili" v nové relaci Today at Apple

09.03.2023 06:33

Ted Lasso se vrací na Apple TV+ ve středu 15. března, následovat budou nové epizody každou středu až do 31. května.

Od tohoto týdne se mohou zákazníci po celém světě zastavit v Apple Storu a zúčastnit se nové zábavné akce Today at Apple na oslavu třetí sezóny seriálu Ted Lasso. Během akce "Pop-Up Studio: V tomto divadelním studiu si návštěvníci vytvoří vlastní verzi nápisu trenéra Lassa v šatně pomocí Apple Pencil na iPadu. Interaktivní zážitek je součástí programu Today at Apple, který nabízí bezplatné každodenní sezení v prodejnách, jež zákazníkům umožňují rozvinout kreativitu a využít svá zařízení na maximum.

Fanoušci Teda Lassa si mohou pomocí štětců a vrstev na iPadu s Apple Pencil vytvořit vlastní verzi nápisu trenéra Lassa v šatně.

Dvojnásobně oceněný komediální seriál Emmy se vrací na Apple TV+ ve středu 15. března, následovat budou nové epizody každou středu až do 31. května. Po svém celosvětovém debutu na Apple TV+ získal Ted Lasso za první a druhou sezónu ocenění Emmy. Seriál byl oceněn také ceněnou Peabody Award, cenou SAG za vynikající mužský herecký výkon v komediálním seriálu a třemi cenami Critics Choice Awards, přičemž vyhrál všechny kategorie, v nichž byl nominován.

Ted Lasso hraje Jasona Sudeikise v roli Teda Lassa, trenéra amerického fotbalu, který je najat, aby vedl britský fotbalový tým - přestože nemá žádné zkušenosti. To, co mu chybí ve znalostech, však vynahrazuje optimismem, odhodláním outsidera - a sušenkami. V komedii z produkce společnosti Apple dále hrají Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Brendan Hunt, Nick Mohammed, Anthony Head, Toheeb Jimoh, Cristo Fernández, Kola Bokinni, Billy Harris, James Lance a Juno Temple.

Diváci mohou dohnat první a druhou sérii seriálu Ted Lasso, které se nyní celosvětově vysílají na Apple TV+ v aplikaci Apple TV.

Zdroj informací: Apple Newsroom - Novinky ze světa Apple