Loading...

Originální produkty Apple, Spigen, ESR, Ringke a další

30.11.2018 13:10

Vážení zákazníci,

často se nás ptáte, zda naše značkové produkty na našich stránkách jsou z ověřených zdrojů. Jelikož se snažíme k Vám být maximálně otevření, sepsali jsme na toto téma krátké vyjádření.

Ačkoliv jsme malý eshop, z naší strany vyvíjíme maximální možné úsilí k tomu, abychom pro Vás byli spolehlivý dodavatel příslušenství, bez ohledu na značku. S tím souvisí nejen pečlivý výběr dodavatelů, ale i důsledná kontrola produktů na vstupu na náš sklad. Produtky velkých značek jako je Apple, Spigen, UAG, ESR, Ringke a dalších si totiž sami nevozíme právě kvůli vysoké míře padělání. Z tohoto důvodu odebíráme kryty pouze od takových dodavatelů, kteří nám originalitu garantují. To je jistota 100% kvality a autenticity nejen pro nás, ale i pro naše zákazníky.

Převážně tak jde o dodavatele z České a Slovenské republiky, případně ze zemí EU. Žádný z našich dodavatelů takových produktů nemá sídlo mimo EU, takže jakékoliv situace jde snadno řešit. Jakékoliv pochybnosti a výrobní vady navíc pečlivě kontrolujeme při příchodu zboží nezávisle na dodavateli, abychom si byli jistí, že námi dále prodávané zboží je kvalitní a bez vad. Rozeznat padělek od originálu není však vůbec snadné. Nejde tak jednoznačně určit podle zadní strany produktu, ani na základě vady. Kryty Apple jsou totiž na každém trhu označeny mírně odlišně a vady se nevyhýbají ani velkým značkám, ačkoliv je samozřejmé, že u těch jde spíše o výjímečné situace. Padělky však mají často nepřesné nebo špatně umístěné logo, jiný materiál nebo kontrukční odlišnosti.

Takové příslušenství se navíc snazíme nabízet za co nejlepší ceny. Mnohdy s cenou u originálních produktů jít níže opravdu ani nejde. Často získáme slevu třeba kvůli drobnému poškrábání vnějšího obalu produktu a to pak může být cena opravdu výhodná. Případně se snažíme ke značkovým produktům nabízet i tzv. BULK variantu, což znamená, že se jedná o originální produkt, avšak bez originálního obalu. Takový produkt je tak nejvodnější k okamžitému používání a je šetrné k životnímu prostředí.

Pevně proto věříme, že pokud se s nákupem obrátite právě na náš eshop, budete maximálně spokojeni.

Originální kožené kryty Apple nejlevněji.Originální kožené kryty Apple nejlevněji

Originální kožené kryty Apple nejlevněji Originální kožené kryty Apple nejlevněji

Originální silikonové kryty Apple nejlevněji Originální kožené kryty Apple nejlevněji

Originální silikonové kryty Apple Silicone Case nejlevněji Originální kožené kryty Apple nejlevněji

Originální kožené kryty Apple nejlevněji Originální kryty Apple nejlevněji