Loading...

Apple BKC v Bombaji se pro zákazníky otevírá toto úterý

17.04.2023 07:05

První maloobchodní pobočka Apple v Indii je jedním z nejudržitelnějších obchodů společnosti, který nabízí speciální seance Today at Apple s místními umělci a tvůrci a více než 100členný tým je připraven poskytovat zákazníkům výjimečné služby.

První maloobchodní pobočka Apple v Indii je jedním z nejudržitelnějších obchodů společnosti, který nabízí speciální seance Today at Apple s místními umělci a tvůrci a více než 100členný tým je připraven poskytovat zákazníkům výjimečné služby.

První maloobchodní pobočka Apple v Indii je jedním z nejudržitelnějších obchodů společnosti, který nabízí speciální seance Today at Apple s místními umělci a tvůrci a více než 100členný tým je připraven poskytovat zákazníkům výjimečné služby.

Společnost Apple představila Apple BKC, první Apple Store v Indii. Apple BKC se nachází v rušné bombajské finanční, umělecké a zábavní čtvrti Bandra Kurla Complex a bude sloužit jako dynamický prostor, kde se zákazníci mohou setkávat, zkoumat produkty a služby Apple, využívat výjimečné služby a dozvědět se, jak ze svých zařízení získat více prostřednictvím bezplatných sezení Dnes u Applu.

"Ve společnosti Apple jsou naši zákazníci středem všeho, co děláme, a naše týmy jsou nadšené, že s nimi můžeme oslavit tento nádherný okamžik, kdy otevíráme naši první maloobchodní prodejnu v Indii," řekla Deirdre O'Brienová, senior viceprezidentka společnosti Apple pro maloobchod. "Apple BKC je odrazem živé kultury Bombaje a spojuje to nejlepší ze společnosti Apple v krásném a příjemném prostoru pro spojení a komunitu."

Specialisté společnosti Apple jsou připraveni pomoci zákazníkům seznámit se s produkty Apple i s různými způsoby placení a s přechodem na iOS.

Od úterý 18. dubna, kdy byl obchod otevřen, až do léta bude v Apple BKC probíhat speciální cyklus Today at Apple s názvem "Mumbai Rising". Tato bezplatná setkání s produkty a službami společnosti Apple, na nichž se setkají návštěvníci, místní umělci a kreativci, nabídnou praktické aktivity, které oslavují místní komunitu a kulturu.

V rámci série "Mumbai Rising" se konají následující seance:
Hudební laboratoř: Hluboký poslech v městských prostorech se Sandunes
Fotolaboratoř: Portréty odporu s Prarthnou Singh
Design Lab: Každý plakát vypráví příběh s Boomranng Studio
Výtvarná laboratoř: Kreslení pocty Bombaji s Kohlou

Apple BKC je navržen jako jeden z energeticky nejúspornějších obchodů Apple Store na světě s vlastním solárním panelem a nulovou závislostí na fosilních palivech pro provoz obchodu.

Apple BKC je navržen jako jeden z energeticky nejúspornějších Apple Store na světě, se speciálním solárním panelem a nulovou závislostí na fosilních palivech pro provoz obchodu. Prodejna je provozně uhlíkově neutrální a využívá 100 % obnovitelné energie.

Apple BKC má trojúhelníkový ručně vyrobený dřevěný strop, který přesahuje skleněnou fasádu až na spodní stranu vnějšího přístřešku a odráží jedinečnou geometrii prodejny. Každá deska je vyrobena ze 408 kusů dřeva, které tvoří 31 modulů na desku s celkovým počtem 1 000 desek, které tvoří strop. Jedná se o více než 450 000 jednotlivých dřevěných prvků, které byly smontovány v Dillí. Při vstupu do prodejny zákazníky přivítají dvě kamenné stěny pocházející z Rádžasthánu a 14 metrů dlouhé schodiště z nerezové oceli spojující přízemí a konzolové mezipatro.

Zleva doprava: (1) Trojúhelníkový ručně vyrobený dřevěný strop přesahuje skleněnou fasádu až na spodní stranu vnějšího přístřešku a odráží jedinečnou geometrii obchodu. (2) Každá deska je vyrobena ze 408 kusů dřeva, což tvoří 31 modulů na desku s celkovým počtem 1 000 desek, které tvoří strop.

Návštěvníci jsou vyzváni, aby si prohlédli okolní výstavní stoly a uličky s nejnovějšími řadami iPhonů, Maců, iPadů, AirPods, Apple Watch a Apple TV a také příslušenství, jako je AirTag. Apple BKC také nabízí službu Apple Pickup, která zákazníkům ještě více usnadňuje objednávání online a vyzvedávání produktů v době, kdy jim to nejvíce vyhovuje.

V Apple BKC pracuje více než 100 členů týmu, kteří dohromady hovoří více než 20 jazyky. Jsou připraveni přivítat zákazníky z celého světa, pomáhají jim seznámit se s produkty Apple a nabízejí poradenství ohledně nejlepších možností, které vyhovují potřebám zákazníků, a také program Apple Trade In.

100 členů týmu Apple BKC, kteří dohromady hovoří více než 20 jazyky, je připraveno přivítat zákazníky s individuální podporou.

Společnost Apple působí v Indii již více než 25 let a v rámci svého hlubokého závazku vůči komunitě pokračuje v dlouhodobé podpoře nadací Akanksha Foundation, Barefoot College International, Applied Environmental Research Foundation (AERF) a dalších.

Apple BKC se otevírá v úterý 18. dubna v 11 hodin IST v Bombaji (18. dubna 7:30 CEST). Zákazníci si mohou stáhnout interaktivní vlastní tapety, poslechnout si kurátorský playlist Apple Music BKC a přihlásit se na nadcházející sezení Today at Apple.

Zdroj informací: Apple Newsroom - Novinky ze světa Apple