Loading...

Nový spořicí účet Apple Card nabízí úročení 4,15 % ročně

18.04.2023 06:36

Nový spořicí účet Apple Card s vysokým výnosem je nyní k dispozici a nabízí 4,15 % APY.

Uživatelé Apple Card se mohou rozhodnout, že budou své odměny Daily Cash zvyšovat automatickým ukládáním Daily Cash na vysoce výnosný spořicí účet od Goldman Sachs.

Od včerejšího dne si mohou uživatelé Apple Card zvolit, zda chtějí své odměny Daily Cash zvyšovat pomocí spořicího účtu od Goldman Sachs, který nabízí vysoký výnos APY ve výši 4,15 % - sazbu, která je více než desetinásobkem celostátního průměru. Uživatelé si mohou spořicí účet snadno zřídit a spravovat přímo z Apple Card v aplikaci Wallet, a to bez poplatků, bez minimálních vkladů a bez požadavků na minimální zůstatek.

"Spoření pomáhá našim uživatelům ještě více zhodnotit jejich oblíbenou výhodu Apple Card - Daily Cash - a zároveň jim poskytuje snadný způsob, jak každý den šetřit peníze," řekla Jennifer Baileyová, viceprezidentka společnosti Apple pro Apple Pay a Apple Wallet. "Naším cílem je vytvářet nástroje, které uživatelům pomáhají vést zdravější finanční život, a zabudování funkce Savings do Apple Card v aplikaci Wallet jim umožňuje přímo a bez problémů utrácet, posílat a spořit Daily Cash - a to vše z jednoho místa."

Jakmile je spořicí účet zřízen, všechny budoucí Daily Cash, které uživatel získá, se na něj budou automaticky ukládat. Místo určení Daily Cash lze také kdykoli změnit a neexistuje žádný limit, kolik Daily Cash mohou uživatelé vydělat. Pokud chtějí uživatelé své úspory ještě více navýšit, mohou na svůj spořicí účet vložit další prostředky prostřednictvím propojeného bankovního účtu nebo ze zůstatku na účtu Apple Cash.

Uživatelé budou mít také přístup k přehlednému panelu Spoření v aplikaci Wallet, kde mohou pohodlně sledovat zůstatek na svém účtu a získané úroky v průběhu času. Uživatelé si také mohou kdykoli vybrat prostředky prostřednictvím panelu Spoření převodem na propojený bankovní účet nebo na svou kartu Apple Cash, a to bez jakýchkoli poplatků.
Nový spořicí účet od Goldman Sachs navazuje na výhody pro finanční zdraví, které již nabízí Apple Card, a to zcela bez poplatků, denní hotovost z každého nákupu a nástroje, které uživatele motivují k tomu, aby platili méně úroků z Apple Card - to vše při zachování soukromí a bezpečnosti, které uživatelé od Apple očekávají.

Tato služba zatím bohužel není dostupná na území ČR.

  • Roční procentní výnos (APY) je 4,15 % k 14. 4. 2023. APY se může kdykoli změnit. Platí maximální limity zůstatků. Spoření je dostupné se systémem iOS 16.4 a novějším.
  • Přesné v době zveřejnění. Odkazovaná průměrná národní sazba pochází ze zveřejněných národních sazeb a horních hranic sazeb FDIC pro spořicí vkladové produkty, přesná ke dni 3/2023. Další informace naleznete na webových stránkách FDIC.
  • Spořicí účty poskytuje Goldman Sachs Bank USA, pobočka Salt Lake City. Člen FDIC. Spořicí účty jsou k dispozici majitelům a spolumajitelům karet Apple v souladu s podmínkami způsobilosti.
  • Na převody Spoření na Apple Cash a z Apple Cash se vztahují převodní limity. Další informace o limitech převodů najdete ve smlouvě o vkladovém účtu.
  • Variabilní RPSN pro Apple Card se pohybuje od 15,74 % do 26,74 % v závislosti na bonitě. Sazby jsou platné od 1. dubna 2023. Karta Apple Card podléhá schválení úvěru, je k dispozici pouze pro kvalifikované žadatele ve Spojených státech a vydává ji Goldman Sachs Bank USA, Salt Lake City Branch.
  • APY, je zkratka pro Annual Percentage Yield, tedy v překladu roční procentuální výnos. APY obvykle počítá se složeným úročením, které může nízké denní nebo hodinové výnosy časem přeměnit na vyšší částky.