Loading...

Apple Music Live se vrací se speciálním vystoupením Eda Sheerana

09.05.2023 06:11

Apple Music Live se vrací v nové sezóně exkluzivních živých koncertů se speciálním vystoupením Eda Sheerana. Světová superhvězda poprvé představí své nové album v plném znění, které bude 10. května streamováno na Apple Music a Apple TV+.

Apple Music Live se vrací v nové sezóně exkluzivních živých koncertů se speciálním vystoupením Eda Sheerana. Světová superhvězda poprvé představí své nové album v plném znění, které bude 10. května streamováno na Apple Music a Apple TV+.

Apple Music Live se vrací v nové sezóně 10. května s vystoupením světové superhvězdy Eda Sheerana.

Apple Music Live - série živých vystoupení, která dává prostor největším hudebním hvězdám, aby se setkaly s publikem po celém světě - se 10. května vrátí ve své druhé sezóně.

Druhou sezónu zahájí exkluzivní vystoupení oceňované světové superstar Eda Sheerana v londýnském Eventim Apollo. V intimním živém vystoupení Sheeran poprvé představí své zbrusu nové album - (vyslovuje se "subtract") v plném znění spolu s dvanáctičlennou kapelou, jejíž součástí je i Aaron Dessner z The National. 

Sheeranovo vystoupení na Apple Music Live bude mít premiéru ve středu 10. května v poledne našeho času na Apple Music na adrese apple.co/AMLEdSheeran. Navíc bude toto vystoupení - a všechna budoucí vystoupení Apple Music Live - poprvé k dispozici také ke streamování na Apple TV+. Fanoušci si mohou Sheeranovo vystoupení pustit na vyžádání na Apple Music i Apple TV+ od 13:00 PST 10. května.

V rámci Apple Music Live vysílaného z londýnského sálu Eventim Apollo představí Sheeran své nové album -.

Hvězdně obsazená úvodní sezóna Apple Music Live odstartovala v květnu 2022 exkluzivním živým přenosem vystoupení Harryho Stylese One Night Only in New York u příležitosti vydání jeho slavného alba Harry's House. K dalším výjimečným vystoupením patřilo vystoupení Billie Eilish Live at the O2, které bylo nominováno na cenu Grammy za nejlepší hudební film, vůbec první sváteční maškarní ples Alicie Keys a strhující vystoupení umělců, kteří se umístili na předních příčkách hitparád, Lil Durka, Mary J. Blige, Luka Combse a Wizkida. Kompletní přehled minulých vystoupení si můžete prohlédnout v archivu Apple Music Live.

Sheeranovo introspektivní a procítěné nové album - je nyní ke stažení na Apple Music. Čtrnáctiskladbové album produkoval Aaron Dessner z The National. Ve svém vystoupení na Apple Music Live se Sheeran zaměří na řadu životních událostí, které ho k napsání alba vedly.

"Jsem rád, že se s vámi mohu podělit o svou show k albu Subtract," řekl Sheeran. "V ten den jsem byl opravdu nervózní, protože to bylo poprvé, co jsem hrál skladby z nového alba. Show oživil Aaron a neuvěřitelná kapela a bylo mi ctí stát po jejich boku. Byl to emotivní večer, ale jsem moc rád, že jsme ho mohli zdokumentovat."

"Jsme nadšeni, že můžeme představit tuto show Apple Music Live, která nabízí naprosto jedinečný pohled na to, jak se jeden z nejpopulárnějších hudebníků světa vyrovnává s těmi nejtěžšími traumaty, jaká si lze představit. Je to emocionální, duši nahlodávající jízda - ale také nesmírně naplňující," řekl moderátor Apple Music 1 Matt Wilkinson, který se Sheeranem usedl k novému rozhovoru, jenž bude odvysílán v úterý 9. května.

Sheeranův nový rozhovor s moderátorem Apple Music 1 Mattem Wilkinsonem (vlevo) bude odvysílán 9. května.

Sheeran je jedním z nejhranějších umělců všech dob na Apple Music, celosvětově má na kontě více než 9,5 miliardy přehrání a 240 milionů tagů Shazam. Jeho hitový singl "Shape of You" z roku 2017 je nejstreamovanější skladbou všech dob na Apple Music s více než 930 miliony přehrání po celém světě. Více než 45 Sheeranových písní se dostalo na první místo v žebříčku Daily Top 100.

Jeho nové album - se stalo nejpřehrávanějším albem na Apple Music všech dob, přičemž hlavní singl "Eyes Closed" se dostal do Daily Top 100 v 87 zemích - je to jeho 21. píseň, která se dostala do první pětadvacítky v žebříčku Apple Music Daily Top 100: Global.

Podívejte se na upoutávku na Sheeranovo vystoupení na Apple Music Live.

Záběry ze zákulisí, setlist Apple Music Live a další exkluzivní obsah najdete také v aplikaci Shazam po skončení koncertu.