Loading...

Apple na WWDC23 předvedl průkopnické inovace

07.06.2023 07:04

Apple na WWDC23 předvedl průkopnické inovace. V tomto článku najdete shrnutí všech zásadních novinek.

Apple na WWDC23 předvedl průkopnické inovace. V tomto článku najdete shrnutí všech zásadních novinek představených na této konferenci.

Společnost Apple na vzrušující konferenci Worldwide Developers Conference (WWDC23) představila několik průkopnických inovací a špičkových funkcí svých zařízení.

Tim Cook na konferenci WWDC23 odhalil Apple Vision Pro a éra prostorových počítačů je tady.

Nová éra počítačové technologie

Apple Vision Pro je revoluční prostorový počítač Apple, který plynule propojuje digitální obsah s fyzickým světem a zároveň umožňuje uživatelům zůstat v přítomnosti a ve spojení s ostatními.

Jedním z nejočekávanějších odhalení byl Apple Vision Pro, revoluční prostorový počítač, který bezproblémově integruje digitální obsah s fyzickým světem. Díky svému plně trojrozměrnému rozhraní ovládanému nejpřirozenějšími vstupy - očima, rukama a hlasem uživatele - posouvá Apple Vision Pro hranice tradičního zobrazování. Poháněn visionOS, světově prvním prostorovým operačním systémem, Vision Pro umožňuje uživatelům interakci s digitálním obsahem tak, jako by byl fyzicky přítomen v jejich prostoru.

iPhone se stává osobnějším a intuitivnějším

iOS 17 vylepšuje komunikaci o kontaktní plakáty, nové nálepky, živou hlasovou poštu a mnoho dalšího.

Nové funkce iOS 17 přinášejí uživatelům nové způsoby vyjádření se, sdílení obsahu nebo kontaktních informací a zobrazení informací na první pohled pomocí funkce StandBy. iOS 17 také představuje aplikaci Journal, která uživatelům poskytuje prostor pro reflexi a procvičování vděčnosti a soustředění se na jejich blahobyt.

Nejlepší 15-palcový notebook na světě

Patnáctipalcový MacBook Air je nejlepší patnáctipalcový notebook na světě, což je možné jen díky křemíku Apple.

Nový MacBook Air s výkonným procesorem M2 a až 18 hodinami výdrže baterie je nyní nejtenčím a nejlepším 15-palcovým notebookem na světě. Díky svému tenkému a lehkému, bezventilátorovému designu je nový MacBook Air až 12x rychlejší než nejrychlejší Intel-based MacBook Air a až dvakrát rychlejší než nejlépe prodávaný 15-palcový PC notebook s procesorem Core i7.

Průlom pro profesionály všude

S M2 Max a novým M2 Ultra je Mac Studio výkonným zařízením v kompaktním provedení.

Nový Mac Studio s M2 Max a novým M2 Ultra umožňuje profesionálům sestavit studio svých snů s průkopnickým výkonem a rozsáhlou konektivitou v kompaktní formě.

Rozšíření PCIe na Apple Silicon

Nový Mac Pro kombinuje výkonný M2 Ultra s rozšířením PCIe a dokončuje přechod Macu na křemík Apple.

Mac Pro nyní nabízí výkonný M2 Ultra chip a rozšiřuje tak možnosti PCIe. Nový Mac Pro dokončuje přechod Macu na Apple Silicon a nabízí uživatelům nejvýkonnější a nejzpůsobilější řadu profesionálních produktů, které Apple kdy nabídl.

Významná aktualizace pro Apple Watch

watchOS 10 přináší Apple Watch přepracované rozhraní, nové funkce pro cyklisty a turisty a aplikaci Mindfulness, která umožňuje uživatelům diskrétně a pohodlně zaznamenávat své okamžité emoce a denní nálady.

iPad získává novou úroveň univerzality

iPadOS 17 přináší dosud nejosobnější a nejschopnější iPad s krásnou a užitečnou zamykací obrazovkou, jednoduššími způsoby vyhledávání a sdílení informací a novými inteligentními funkcemi, které ti usnadní práci.

iPadOS 17 přináší uživatelům iPadu nové způsoby personalizace Lock Screen a interakce s widgety a nové možnosti vyjádření se prostřednictvím zpráv a FaceTime. Aplikace HealthKit umožňuje vývojářům vytvářet inovativní zážitky navržené pro displej iPadu.

Vylepšený Mac zážitek

MacOS Sonoma je na Macu lepší než kdy dřív - od dalších možností přizpůsobení pomocí widgetů přes velké aktualizace Safari a videokonferencí až po nové zajímavé herní tituly.

macOS Sonoma přináší bohatou sadu funkcí, které zlepšují zážitek z nejpokročilejšího stolního operačního systému na světě, včetně widgetů, které si uživatelé mohou umístit kamkoli. Hraní na Macu se stává ještě lepším díky představení režimu Game Mode, který nabízí optimalizovaný herní zážitek.

FaceTime přichází na Apple TV 4K

With tvOS 17, FaceTime comes to Apple TV 4K for the first time, allowing users to enjoy the app on their TV for even more engaging conversations with family and friends.

Uživatelé Apple TV 4K mohou nyní využívat FaceTime na své televizi díky tvOS 17, což umožňuje ještě poutavější konverzace s rodinou a přáteli.

Transformace osobního audio zážitku

Díky aktualizacím softwaru přicházejícím na podzim budou AirPods Pro (2. generace) nabízet nové funkce, které usnadňují jejich použití v různých prostředích a interakcích, jako je Adaptive Audio, Personalized Volume a Conversation Awareness.